30 évesen,10 év dohányzás után nem késő letenni a cigit?
Már pár napja érlelődik a gondolat, mert a lányom (7 éves) megkért, hogy ne cigizzek többet, mert fél, hogy beteg leszek.
Életmódváltást tervezek.. :)
Sosem késő!
Én 29 vagyok, 15 éves korom óta cigiztem hol többet, hol kevesebbet.
Január óta nem dohányzom, nem is hiányzik. Mondjuk előtte sem voltam függő, akinek mindig a cigi jár az eszében, aki ideges ha elfogy a cigije. De megfogadtam, már nem ízlett, nem kívántam.
A kislányodért és MAGADÉRT, hogy egészségben láthasd ahogy ő majd férjhez megy és unokája lesz! Megéri!
Szia!
Szuper vagy! Szerintem egyénfüggő, hogy kinek hogy a legkönnyebb leszokni. Én azzal próbálkoznék a helyedben, hogy összegyűjteném a pénzt, amit eddig a cigarettára költöttem, és a felét a kislányomra költeném, a felét meg magamra. Úgy is lehet, hogy megbeszéled a lányoddal, hogy milyen programra gyűjtsétek azt a pénzt. (Ezt akkor is lehet, ha amúgy nem álltok szűkösen anyagilag, ha motivál, hogy most a cigizés "helyett" mentek el együtt a cirkuszba, játszóházba, múzeumba stb.) Sok sikert, és légy kitartó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!