Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 30 évesen,10 év dohányzás...

30 évesen,10 év dohányzás után nem késő letenni a cigit?

Figyelt kérdés

Már pár napja érlelődik a gondolat, mert a lányom (7 éves) megkért, hogy ne cigizzek többet, mert fél, hogy beteg leszek.

Életmódváltást tervezek.. :)

2016. ápr. 15. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te válaszoltad meg.. egyik napról a másikra. Én is így szoktam le. Egyszer fájt a torkom, nem esett jól, elnyomtam, és azóta sem. Kíváncsi voltam hogy meddig bírom. Már fél éve nem gyújtottam rá, és tök büszke vagyok magamra :D Pedig én 30 szál cigiket szívtam el egy nap..
2016. ápr. 17. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Sosem késő!

Én 29 vagyok, 15 éves korom óta cigiztem hol többet, hol kevesebbet.

Január óta nem dohányzom, nem is hiányzik. Mondjuk előtte sem voltam függő, akinek mindig a cigi jár az eszében, aki ideges ha elfogy a cigije. De megfogadtam, már nem ízlett, nem kívántam.

A kislányodért és MAGADÉRT, hogy egészségben láthasd ahogy ő majd férjhez megy és unokája lesz! Megéri!

2016. ápr. 18. 12:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Vasárnap óta taknyos-lázas vagyok, némiképp megkönnyíti a helyzetet, ill. a leszokást, mert azóta nem gyújtottam rá, nem mondom, hogy nem jut az eszembe, de elhessegetem ....
2016. ápr. 19. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szuper vagy! Szerintem egyénfüggő, hogy kinek hogy a legkönnyebb leszokni. Én azzal próbálkoznék a helyedben, hogy összegyűjteném a pénzt, amit eddig a cigarettára költöttem, és a felét a kislányomra költeném, a felét meg magamra. Úgy is lehet, hogy megbeszéled a lányoddal, hogy milyen programra gyűjtsétek azt a pénzt. (Ezt akkor is lehet, ha amúgy nem álltok szűkösen anyagilag, ha motivál, hogy most a cigizés "helyett" mentek el együtt a cirkuszba, játszóházba, múzeumba stb.) Sok sikert, és légy kitartó :-)

2016. ápr. 22. 17:06
 15/15 A kérdező kommentje:
azért elkezdett hiányozni a dolog, van e-cigim, nikotin mentes lötyivel, ha már nagyon nem birom, akkor pár slukk és már kész is :) mint utóbb rájöttem, nekem nem a nikotin hiányzik, hanem hogy reggel magamhoz veszem a kv-m és kimegyek pár slukkra :)
2016. máj. 6. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!