Ti melyik Magnéziumot használjátok? Magnoszol, Magne B6, stb.
Még egy szavazat a BioCo készítményeire, citrátos magnézium van benne és nem is drága. Van B vitaminos magnéziumkészítményük is.
Figyelj, hogy ha kalciumot is szedsz, akkor teljen el köztük pár óra (nekem ezt a válaszomat szokták mindig lepontozni, mert valaki egyszer látott kalcium+magnézium készítményt egyben, és azóta arra esküszik...)
Egyébként Gyula__ szerintem nem a BioCo magne-citrát termékről, hanem a BioCo Szerves magnéziumról írt, ami drágább, mert ~30 Ft-ra jön ki 100 mg. A hordozóvegyület ugyanaz - magnézium-citrát, csak kevesebb magnéziumot tartalmaz, meg kevesebb tablettát is... Ennél a terméknél meggyőződésem, hogy csak marketing célból gyártják... mondhatjuk, a BioCo mindenre felkészült:
1) Magne-citrát+B6 termékük a legolcsóbb, azoknak, akik már ismerik a magnéziumpótlás csínját-bínját. ~19 Ft/100 mg
2) Szerves magnézium+B6 azoknak, akik buknak a "szerves" szóra, de ennyi. :) ~30 Ft/100 mg
3) Szerves magnézium stop B6 - azaz az előző csak B6-vitamin nélkül, de ugyanúgy ~30 Ft/100 mg.
@Subdialis
Köszi, utánanézek. Mindig helyben számolom ki a mg-onkénti árat, nem emlékszem pontosan, hogy mi mennyibe kerül. Persze tudom, hogy mindegyikben Mg citrát van. :-)
A Magne B6 elég erős cucc, legalábbis nálam korábban amikor végig csináltam a kúrát olyan tüneteket okozott, hogy már nem tudtam elaludni a végén, egyébként fáradékonyságra ajánlották.
A legjobban a Doppel Herz-es termékek váltak be, már megvettem a második dobozzal a Magnézium+Kalcium+D3 kombós tablettéból, de van többféle kombináció, pl: Magnézium+Folsav+B vitaminok.
Olykor szedek mellé Cinket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!