Ajánlanátok megbízható webáruházat, ahonnan rendelhetnék organikus olajat?
Kókusz,argán,szőlőmag és avokádómag olajra volna szükségem és olyan oldalt keresek,ahol nem csak mind megtalálható,de nem horror áron van és biztonságos ,megbízható .
Tapasztalatok? Ajánlás?
Köszi!
Megbízható webáruház ?? Azt nehezen fogsz találni.
Én több-től vásároltam de mindegyikkel gond volt.
Vagy nem azt küldték amit kértem de utasítás, számla-adás az általában elmaradt. Netán feljelentve a fogyasztóvédelemnél az árút vissza-vennék de a szállítás díját eleve nem fizetik vissza és a készpénz /befizetés/ helyett számlát kell nyitni mert csak utalni hajlandók !!
Én már több helyről rendeltem,de nem ilyen termékekből.
Azokkal az áruházakkal rebdben volt minden.
(Játék,konyhai eszközök,ilyesmik)
De azért,amit beviszek a szervezetembe,arra figyelek,tehát ezért is kérdeztem,hogy van-e megbízható eten a téren.
Meglátjuk ,hogy érkezik -e még válasz.
Azért nem,mert most ORGANIKUS OLAJAK,GYÓGYNÖVÉNYEK,VITAMINOK kellenek,nem serpenyő,vagy kuka.
Uh
Régebbi a kérdésed, de tudom ajánlani a Humanity webáruházat, a kézműves ellátót, a zöld polcot, a natur kencét.
Nem igaz, hogy minden webáruház megbízhatatlan, én rendszeresen készítek szappanokat, kencéket és mindegyik áruházból kapok számlákat.
Nem értem az előttem szólót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!