Milyen bio multivitamint ajánlanátok, ami olcsó is?
Figyelt kérdés
A szintetikus vitaminokról azt hallottam, hogy csak nagyon minimális mennyiségben hasznosulnak a szervezetben.
Olvastam a búzafű és moringa porról, de a termék leírást elolvasva nem sok vitamin van bennük.
Valamilyen minden az egyben komlex multivitamint szeretnék.
(Egyébként van egy psoriasis nevű tartós betegségem. Gondolom egy jó multivitamin szedése is javít valamennyit az állapotomon.)
21/F
2017. dec. 19. 19:23
11/11 anonim válasza:
Kérdező, a családomban volt psoriasisos. Akkoriban, vagy tíz éve Maria Treben Egészség Isten Patikájából c. könyvében olvastam, hogy elsősorban méregtelenítéssel, a máj méregtelenítésével kell kezdeni, amihez gondolom csalánteát ajánlott részben, most így fejből, valamint később a húsfogyasztás csökkentését, alkoholtilalmat, meg ilyeneket. Nekem más problémáim vannak, de iszonyat fontos az emésztés, meg hogy hogyan táplálkozol, és attól mélyebben bele kell mászni, mint amit általánosan mondanak, hogy sok zöldség, meg változatos, meg stb. szerintem, én most ezt látom, nagyon sokat számít. A könyvnek nézz utána, meg olvass a témában. Pl. a válaszokat elolvasva, eszembe jutott, hogy fontos a jó felszívódás is, tehát hogy belül mi okésak legyünk. (ilyen betegség is van). Szerintem olvasgass a témában, akár csak random is az interneten. A Maria Trebent nagyon merem ajánlani, nagyon jó alapokat ad, én a mai napig sok mindent használok abból a könyvből, és bevált. Táplálkozásról, stb. olvass. Biztos jót tesz a vitamin, de az nem elég, a probléma okát kell megkeresni mindig, és ott kijavítani a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!