Ehetek tartármártást?
Muszlimként írom, hogy ha már áttértél akkor tiszteld meg a római katolikus vallást azzal hogy rendesen leírod.
Ugyan sok muszlim megszegi ezt és iszik alkoholt, de alapvetően alkoholt fogyasztani minden formában tilos. Ez vonatkozik a boros, sörös mártásokra, húsokra, pácokra stb. Sőt minden olyan édességre is amibe pl rumot tesznek. Értelemszerűen ha rum helyett aroma van benne csak akkor fogyasztható.
Ja és azt a mohamedaniarizmust szerintem felejtsd el. Egyrészt ilyen nincs. Másrészt a muszlimok azért nem fogadják el a mohamedán kifejezést mert az úgy hangzik mintha valójában Mohamedet bálványoznák Allah mellett. Ez shirk/társítás ami a legnagyobb bűn az iszlámban.
Már kimondtad a sahada t? Ha még nem akkor szerintem tanulj még előtte kicsit a dolgokról.
Köszönöm a választ! Nagyon tetszik, hogy érződik az írásodban az alázat a vallásod és a többi ember iránt! Még nem mondtam ki, sokat kell még készülnöm rá. Lásd: a buta kérdésemet. :)
A vörösboros marhapörkölt a kedvencem :( vörösbor nélkül nem az igazi. Viszont a hummuszt nagyon szeretem
"Értelemszerűen ha rum helyett aroma van benne csak akkor fogyasztható"
Akkor sem.... Nincs alkoholmentes rumaroma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!