Fehérjenapon virslihez ehetek tartármártást vagy majonézt? Vagy csak mustárt?
ezek nagyrészben lipidek, de lipid nap nincs..
sőt olyan étel se ami csak ez vagy az.....
de hogy a kérdésedre válaszoljak, nem kellene enni hozzá semmit igazából. én nem ennék
hát ez az:D
csökkentett adagon van a hangsúly nem szétválasztáson ami nem is igazi szétválasztás XD
Nem javasolnám, mert ugye a majonéz alapja (ami meg a tartármártás alapja) a tojássárgája és az olaj. Sok-sok olaj. Én úgy szoktam a virslit feldobni, hogy sajtot reszelek rá, amit a mikróba kellemesen ráolvasztok, ehhez jöhet kechup, pirosarany, vagy némi saláta salátaöntettel (merthogy az engedélyezett). Nekem a Norbis joghurtos salátaöntet jött be, mert legalább diétás és nagyon finom.
És a virsli nem csak főve, hanem sülve is isteni, hosszába kettévágom, a domború tetejét beirdalom és teflon edényben kicsit megsütöm egy teáskanálnyi olivaolajon. Erre is szoktam a vége felé sajtot reszelni. Isteni párosítás.
a sajtban is zsír van XD nem fehérje..
attol h diétás csak kevesebb a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!