Le lehet fogyni napi 2 étkezéssel? 35 nap alatt -5kg? reggeli 10 kor, ebéd 2 ig max de akkor jó sokat (nem nasit hanem főtétel és kovetkezo napig off
Azt nem úgy kell, hanem úgy, hogy 8 órán át lehet enni, aztán 16 órán át nem.
De egerekről van szó, úgyhogy még nem kell készpénznek venni.
Nem, zsírból semmit nem fogsz veszíteni. Butaság.
Nyilván , amikor 2 óránként (wtf?) ettél és nem fogytál, akkor a mennyiséggel és az összetétellel is volt baj.
Sportolj is...
Én régen komolyabban edzettem, de egy nagyobb szünet után feljött rám plusz 15 kg. Nem szeretném elmondani, hogy mért, de nem tudtam edzeni több mint egy éven át és közben a kalória bevitelemen nem nagyon csökkentettem.
Egyik napról a másikra hírtelen 1,5 órán át elkezdtem konditerembe járni és az étrendemen drasztikusan változtattam. A hírtelen gyors váltzás miatt egy hét alatt hírtelen lefogytam 5 kg-ot.
Izom tömeget nem vesztettem. Lehet azért történt mert hírtelen óriási változáson esett át a szervezetem. Még benne volt a rutin, hogy hogyan edzettem régebben plusz lehet a multam miatt jobban reagált a testem a mozgásra.
Éppen ezért nem ígérem, hogy nekem is menne ennyi idő alatt, de 35 nap alatt lazán sikerűlni ha elkezdesz edzeni és egy normális étrendet követni.
Ja és felejtsd el ezeket a 2 napos étkezéseket... ne menj 2000 kalória alá inkább edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!