Valaki tud egészséges reggeli, ebéd, vacsorát?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 14:38
1/7 anonim válasza:
Bármit ehetsz, a lényeg, hogy a két heti étrended kiegyensúlyozottan tartalmazza a számodra szükséges összetevőket (kor, nem, sport, betegség, tömeg növelése vagy csökkentése a cél)
2/7 anonim válasza:
szerintem egyél müzlit reggelire, de olyat, ami igazi magokból van, ne a cukros pelyheket. egyél gyümölcsöt is. ebédre ehetsz egy nagy adag salátát, mondjuk sajttal (nem rántott!!!) vagy biohallal. és vacsira meg mondjuk sütőben sült zöldségeket barnarizzsel. én szeretem az ilyen ételeket.
3/7 anonim válasza:
olyat ma már nem találsz! ha génmanipuláció mentes , esetleg vegyszermentes a termék, még mindig ott van a kocsikenyőcs, ami a feldolgozó és csomagológépekről, meg még az autó gumipor ami száll a levegőben belepve mindent ami a földön terem evel etetjük állatainkat, ezt esszük mi is
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. nov. 2. 20:28
5/7 lumaria válasza:
Mindent ehetsz ami jól esik és van a hűtődben, csak ne sokat. Ami nálam bejött, csak 1-1 pirított zsemlét eszem az étellel.(szeletelt, ami 4 db-ra vágott). Régen sok kenyeret ettem. Most elégedett vagyok magammal.
6/7 tatabike válasza:
Gyáááá, amiket itt leírtak, ha megeszem az összeset reggelire, 11 órára pont éhen halok...:)))
7/7 anonim válasza:
Reggelire: vaníliás köleskása (úgy eszem, kakaóporral, mint a tejbedarát), egyéjszakás zabkása (joghurt,cukor,zab,pici fahéj,pici tej összekever, éjszakára hűtőbe rak), aszaltparadicsomos-füstölt sajtos -rukkolás kenyérke (teljes kiőrlésű), sajátkészítésű zabkekszek macikávé mellé ropogtatni, gombapástétom, élesztőpástétom, humusz, padlizsánkrém, zakuszka átmelegített kenyéren friss zöldségekkel, padlizsán/cukkini karikák, befűszerezve, kisütve pirítóssal, maradék paradicsomszószban kisütött tükörtojás, granola, gyümölcsturmix. Bocsi, nem eszem húst!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!