Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Rendszeresen fogyasztasz...

Rendszeresen fogyasztasz mézet? Melyik a kedvenced? Csak magában eszed, vagy belekevered valamibe?

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szeretem vajas piritóssal is és minden este teámba teszek, kedvencem az akác és a selyemfű méz, de szoktam venni hárs mézet is, az is finom, azt magában szeretem enni, főleg megfázásos időben.
2016. okt. 17. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Napi szinten teszek a reggeli zabkásámba és télen a teámba.

Akácméz és vegyes virágméz.

2016. okt. 18. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden nap egy kanál vegyes biomézet eszem. Nem is szeretem, de egészséges, azért.
2016. okt. 19. 01:30
 4/10 anonim válasza:
A kedvencem a hársméz(ami a hársfa virágából származik). Általában pirítósra kenem :D
2016. okt. 22. 23:19
 5/10 anonim válasza:
Akácot szeretem de teába jobb a hárs. A virágpor és a propolisz rendszeres fogyasztása is jótékony gyógyszerek helyett.
2016. okt. 23. 07:59
 6/10 believi válasza:
Minden nap a reggeli kávémba (koffeinmentes) teszem. Zabkásába, teába is. A vegyes virágmézet szeretem a legjobban, meg a selyemfüvet.
2016. okt. 23. 09:21
 7/10 Habé123 válasza:

Kizárólag mézet eszem használok, kávéba, reggeli tejeskávéba, teába, süteménybe cukor helyett. Amióta (6 éve) áttértem a mézre nincs itthon cukor. Csak méhésztől veszem (szerencsére van 3 is a környezetembe) akiről tudom, látom, vannak méhei, méh kaptárai. Bolti mézet nem használok, szerencsére nem is vagyok rá szorulva.

Többségében (20 üveggel évente) hársmézet használok eszem napi szinten, ezen kívül repce, erdei méz, mézharmat mézet fogyasztok alkalmanként. A mézharmat méz sajnos elég ritka.

[link]

2016. okt. 23. 10:03
 8/10 Nereida3 ***** válasza:
Igen! És ínyenc vagyok. A kedvencem a selyemfü méz, de az savasít a méhész szerint, lúhosításra a repre a legjobb. Legutóbb édeskömény mézet vettem, és hát, isteni!!!!! Meg én azt is szeretem, ha van belekeverve áfonya, mák, gyömbér... Teában iszom, kenyéren nem szeretem, de magában is szoktam enni, desszertnek.
2016. okt. 23. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szeretem a mézet, de nem eszem minden nap. A kedvencem az akác és szeretem a mediterrán mézeket, csak azok drágák. Akácmézet és vegyes virágmézet teába, akácmézet kenyéren, mediterrán mézet szintén kenyéren.
2016. okt. 29. 20:18
 10/10 piriiiii ***** válasza:

A szüleim méhészkednek, szóval... rendszeresen, igen.

Az akác a kedvencem, az tökéletes minden tekintetben. Nem csak belsőleg fogyasztom, szoktam vele hajat ápolni, néha arcra is teszem.

Szeretem magában is, de már kb mindent mézzel édesítek, a kávét is.

2016. nov. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!