borzasztó szar ize van pedig nagyon egészséges és szeretnék napi 20g-ot megenni mit csináljak hogy megtudjam enni laktoz érzékeny vagyok tehát joghurtba nem tudom tenni
2016. júl. 8. 21:06
1/8 anonim válasza:
Préseld bele italba
2016. júl. 8. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet egyetlen baj van vele hogy száraz de majd igy feláztatom és azt álni hagyom majd másnap kipréselem thanks:D
2016. júl. 8. 21:34
3/8 anonim válasza:
Saját, házilag sütött kenyérbe is bele lehet gyúrni. Sőt, sokféle étel hagymás-zsíros alapjába bele lehet vetni valamennyit. A napi 2 dkg elég soknak tűnik...
2016. júl. 8. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 anonim válasza:
Én úgy eszem meg, hogy egy egész kevés rostos gyümölcslével leöntöm. Így egész jó.
2016. júl. 8. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
Lehet kapni laktóz mentes joghurtot, illetve tejet. Nem tudom próbáltad e már esetleg, de ha nem csak a laktózra, hanem a tejfehérjére is érzékeny a szervezeted akkor tudom tanácsolni a különböző tejhelyettesítő italok fogyasztását (mandula tej, kókusz tej, rizstej). Személy szerint én úgy szoktam, hogy a búzacsírát és búzakorpát összekeverem, majd felöntöm tejjel, s ízesítem egy kis édesítőszerrel, illetve fahéjjal. Szerintem nagyon finom így is.
2016. júl. 10. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 Lassmich Ruhe válasza:
Nyersen a legjobb fogyasztani, ha lehet ne süss belőle kenyeret, mert úgy már messze nincs olyan egészséges. Ebből kifolyólag vagy szendvicsbe szórod, vagy salátákba, vagy bele lehet turmixolni valami zöldségkoktélba (ez sem hiszem hogy ízlene neked).
Hogy szar az íze, az elég érdekes kérdés, nekem speciel bejön, és eszem az egészségem megőrzése érdekében sokkal szarabb dolgokat. (a humor kedvéért próbáld meg pl a keserű barackmagot, na az kérem ténylegesen odab@x...)
Szerintem elszánás kérdése, és az első pár hetet ha le bírod küzdeni, onnantól már a szar ízű dolgok is rutinszerűen csúsznak le az ember torkán.
2016. júl. 13. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 Lassmich Ruhe válasza:
Ja és frissen vedd ha meg tudod oldani, ne szárítva. Kitartás!
2016. júl. 13. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 anonim válasza:
Én vajas vagy zsíroskenyeret szoktam megpirospaprikázni, és azt rakom meg gazdagon valamilyen csíranövénnyel. Mondjuk a hagymacsírával, vagy a retekcsírával a legfinomabb.
De ha éppen búzacsírát csinálok, akkor azt is vajaskenyérre rakom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!