Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Egészség, önállóan?

Egészség, önállóan?

Figyelt kérdés

Nem próbáltam az LSD-t, a természetbe sem vagyok szerelmes, ezen felül hogyan élhetnék egészséges életmódot és hol? Sampont használok szintetikus szar, ha eszek, akkor is átbasznak. Örököltem 2 milliót mit kezdjek vele? Ha mondjuk vennék egy lakóbuszt hogyan boldogulnék vele, van értelme? Gondolkoztam farmon is, de ahhoz már férfi is kéne, vagy legalábbis egy társpartner. Hova tudnék menni mit tudnék csinálni hogy minimális pénzzel, de egészségesen, egészséges környezetben tudjak élni?

Sok sztorit hallottam, akik egyéb lelkiismeretes dolgok miatt pl. hegyen éltek évekig stb, nos nekem semmi ilyenem nincs.

(mindennek utánaolvastam, tapasztalat és más nézőpont érdekelne)

2016. jan. 29. 01:14
 1/3 A kérdező kommentje:
21/L, dohányzom!
2016. jan. 29. 01:16
 2/3 anonim válasza:
először is szokj le a bagóról! káros és nem csak a tüdődre. impotens és agresszív is lehetsz tőle. egyébként szerintem menj egy tanyára, közlekedj lóval, edd azt amit te termelsz! egy ember egy év egy hektár föld
2016. jan. 29. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
haverom tuti dohányt venne abból a pénzből. te ne tedd
2016. febr. 21. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!