Miért van a biokertészet?
Az interneten nem találtam semmi leírást arról, miért alakult ki ez a kertészeti ág. Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, írásban vagy esetleg egy link beszúrásával, azt nagyon köszönöm!
(Kellemetlen beszólásokat nem kérek! Köszi! :) )
Ahhoz, hogy megértsük, mi a bio, tisztában kell lenni a konvencionális gazdálkodás gyakorlatával. Most az a norma, hogy minden nem bio művelési módnál műtrágyák és szintetikus növényvédőszerek használatával állítanak elő egészségkárosító végterméket. Ezek a szerek engedélyezettek, és óriási a piacuk, és a vegyianyaggyártók leszarják, hogy mennyi káros anyag halmozódik fel a fogyasztókban, amíg a kutatási eredményeket a saját szájízük szerint használják fel és torzítják.
A biogazdálkodás ezzel a gyakorlattal szakít, lást az előző hozzászólás wiki linkjét.
Az a fura helyzet alakult ki, hogy most a biotermékeket kell címkézni, kitüntetni a többi termék közül, hogy ez bio, míg a hagyományos termékekre nem írják rá, hogy mérgező anyagokkal kezelt termékek.
A kertészeti ág kialakulása, az EMBERISÉG EGÉSZSÉGÉNEK megőrzéséért felelőséget érző emberekben fogalmazódott meg legelőször. Az előttem blogoló részletesen leírta a KÁROSÍTÓ üzleti tevékenységből adódó lényeget.
Annyit még hozzá tennék, a termőföld Ni-Fo-KA műtrágyázásával a termék KÁLIUM tartalma magasan az engedélyezett % felett van.
Hogy ez mit jelent?
Az orvostudomány szív gyógyászati beavatkozásakor
""LEÁLLÍTJA A SZÍV MŰKÖDÉSÉT""
És mivel????
KÁLIUMMAL !!!!!! Ezt a leállt szívet utánna "beindítja", de mi van azzal, ami nagy mennyiségü kálium jelenléte miatt adta be a kulcsot?
A BIOkertészet szorgalmazói ezt tudják. Te mióta tudod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!