Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Milyen természetes szereket,...

Milyen természetes szereket, módszereket ismertek fejfájás csillapítására?

Figyelt kérdés

2015. dec. 2. 10:40
1 2 3
 21/27 mi lenne ***** válasza:
agykontroll. több tíz éve gyakorlom és nem csak fejfájásra.
2015. dec. 9. 04:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/27 anonim ***** válasza:
folyadék-ivás az fontos. én még rézlepedővel is betekerem a fejem és jobb lesz tőle.
2015. dec. 9. 05:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem ide tartozik, de arra fontos figyelni,hogy jódozott sót használjunk,pl főzéshez. Mert fontos a pajzsmirigy egészséges működéséhez a jód.

Vagy tévedek?

2015. dec. 14. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem a fejfájás csillapítására a hideg vizes borogatás vált be. Még a nyaki ereket is hűtöm, és hamar csillapodik.

A vízivás nálam kimondottan ront rajta.


[Persze akinek a másnaposság miatt fáj a feje, és az alkohol miatt dehidrált, az igyon.]

2015. dec. 22. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/27 anonim válasza:
tele van baszva a tv ilyen reklámokkal...
2015. dec. 28. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/27 anonim ***** válasza:
Segíthet például valamilyen durván erős illatú kölni vagy parfüm. (Krasznaja Moszkva pl.)
2015. dec. 29. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/27 anonim ***** válasza:

"Nem ide tartozik, de arra fontos figyelni,hogy jódozott sót használjunk,pl főzéshez. Mert fontos a pajzsmirigy egészséges működéséhez a jód.

Vagy tévedek?"

A só jódozása a közhiedelmekkel ellentétbe, pont azért van, hogy a nátrium-kloridba adagolt kálium-klorid káros hatásait csillapítsa. Olyan sót nem kapsz, amelyik nátrium-klorid+jód! Csak olyant ami nátrium-klorid+kálium-klorid+jód. Nagy vita volt ebből, 40-50 évvel ezelőtt, hogy a kálium-klorid a sógyártásban károsítja e a szervezetet. Tudósaink megállapították, hogy "nem!" Mert a szervezet csak azt a mennyiséget veszi fel amennyire szüksége van. A többit salakanyagként kiüríti. Ezt követően az évtizedek alatt -mert kimentek a divatból a konyhakertek,és a kistermelői piacok-,a tömegtermelés egyre több műtrágyát használ, kálisó, szuperfoszfát, és még számtalan variációban. Tehát a káliumot a szervezet bőven megkapja a tömeg-termelt zöldségekből, gyümölcsökből is. Tehát a sóba adagolt kálium, csak is azért kell, mert a kálium-klorid majd ötször sósabb, tehát kevesebb kell belőle a húsok és más termékek tartósításához! Ez megint egy olyan ördögi kör, amit nem lehet egyértelműen károsnak vagy nem károsnak nyilvánítani. A sófelhasználás egyértelműen szervezetfüggő.

2015. dec. 29. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!