Milyen természetes módszerek vannak fejfájás ellen?
Első vagyok ismét, én is migrénes vagyok, voltam, addig görcsölt fájt a fejem amíg ki nem hánytam magam, utána jött csak a könnyedség..hiába kaptam bármi bogyót semmi nem segített, csak a cickafark tea. Egy próbát nektek is megér.Hatalmas könnyedség, hogy nem kell hányásig szenvednem a fejfájással..itt van mire jó még
A cickafark tea hatásai: kiváló menstruációs problémákre, fehérfolyás kezelésére, migrénes rohamokra, vértisztitó és vérkpéző hatású, alaklmazható még meghülés, reumatikus fájdalmak, aranyér és gyomorvérzés esetén, és a veseműködést is szabályozza. Keringési zavarok és érgörcsök ellen is kiváló, segíti az emésztést. Ülőfürdőként petefészekgyulladásra, miómákra és hüvelyviszketésre is alkalmazható. Cickafark tea használata: teaként napi egy csészével kell reggelente meginni. 1 púpozott teáskanál cickafark teát leforrázunk 1/4 liter vízzel, és rövid ideig állni hagyjuk. Kortyonként fogyasztjuk. Ülőfürdőként: 100 gramm teafüvet éjszakára hideg vízbe áztatunk, másnap felforraljuk és a fürdővízhez öntjük.
Hát az időjárásra én is érzékeny vagyok, én amúgy szinte mindenre, meg lehet, hogy a stressz miatt is szokott fájni a fejem, meg ha kialvatlan vagyok, akkor is fáj.
A cickafark teát biztos, hogy ki fogom próbálni, főleg, ha ilyen sok gyógyító hatása van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!