Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Általános kerdes de milyen...

Vlagyimir Rosztov kérdése:

Általános kerdes de milyen gyakran kell ruhát venni? Milyen gyakran kell ruhát váltani? Fürödni mindennap kell ha nem jol tudom javítsatok ki, mennyi ruha kell egy évben (pl 11polo meg igy tovább) Es fogat mosni egy nap Hányszor kell?

Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 18:21
 1/8 anonim válasza:
57%
Hat szerintem 2-3 havonta kell új ruhát venni.De persze az se baj ha gyakrabban.Pólót,alsóneműt zoknit naponta,nadrágot ha koszos akkor es a pulcsi stb ugyanez.Fürödni mindennap kell,lehet de akár többször is.Kb 10-15póló elég de lehet kicsit kevesebb is.Fogatmosni pedig célszerű napi kétszer.
2015. okt. 6. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanúgy gondolom mint az előző
2015. okt. 6. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

A ruhavásárlás az, amire azt mondom, hogy nincs olyan ,hogy KELL! Ha van egy normális kollekciód, és nem vagy pláza imádó, aki havonta követi a divatot, akkor nem kell. Egyszer egy évben vegyél néhány olyan darabot, amit jól tudsz variálni egyiket a másikkal.

Napi szinten megjelenni ugyanabban a pólóban, ingben kétszer egymás után ciki. Viszont egy pulóvert, farmert felvehetsz többször is egymást követő napokon.

Én sokszor egy egy pólót max egy órára veszek fel, míg kiugrok a városba, ilyenkor nem mosom ki, félredobom, és felveszem még egyszer, de nem másnap, hanem pár nap múlva. Ezt nem tartom igénytelenségnek, ha nem vagyok izzadós, egyébként sem tesz jót a szövetnek, ha túl sűrűn van mosva.

Fürdés szintén egyéni, ki milyen izzadós, én pl. abszolút nem vagyok az, és ilyen hidegebb időkben már van úgy ,hogy este csak az intim zónákat mosom meg.

Fogat viszont naponta minimum egyszer lefekvés előtt, de inkább kétszer, mielőtt elindulok itthonról akkor is.

2015. okt. 6. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szubjektiv.

A ruhavasarlas szerintem a fizetestol fugg. Szerencsere eleg jol keresek (kulfoldon) es imadok vasarolni es nincs gyerekem akit el kell tartani, ugyhogy havi egyszer veszek valami darabot. Szoknyat, nadragot, pullovert tobbszor is felveszek, minden mast csak egyszer es utana mosas.

Minden reggel furdok. Ha munka elott elmegyek a kondiba, akkor csak kondi utan furdok. Ha kondiba megyek akkor siman felveszem a tegnapi zoknit/polot, mert egy orat vagyok kb a gyuroban es ugyis leizzadok es utana megy a szennyesbe...(eljen az ujrahasznositas;)

Reggel indulas elott fogatmosok. Meloban a delelotti kave utan is. Sot, delutan ha fuszeres kajat ettem akkor utana is. Este lefekves elott ujra.

(ha mar itt tartunk, parnahuzatot hetente cserelek, lepedot 2-3 hetente, attol fugg, ha nincs meleg/izzadas, akkor kibirja a 3 hetet. Ha nyaron hoseg, vagy telen tul befutunk, akkor 1-2 het). Turulkozot szinten hetente cserelek, amit a hajamra hasznalok turulkozot, azt 2hetente.

2015. okt. 9. 01:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy a szervezet és a környezet megkívánja. Amíg fürdőszoba nem volt, lavórban csak lábat mostak lefekvés előtt, sokan éltek úgy hogy még azt sem. Ma már zuhanyzás nélkül nem is lehet munkába állni.
2015. okt. 14. 19:03
 6/8 anonim válasza:
Hát mindennap kell ruhát venni
2015. nov. 1. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem váltani?
2015. nov. 2. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogat mosni minimum reggel es este de nem árt ha többet mosol.Ruhát venni az egyéntől függ.Nekem annyi ruhám van hogy a felet fel sem huztam egyszer sem:D de ez attol is fugg hogy nő-e vagy férfi az illető.fürödni nyaron kétszer szoktam telen napi egyszer.Én csak akkor erzem magam kenyelmesen ha mindsen nap tiszta friss ruhat huzhatok. persze kardigant esetleg vagy pulcsit masnap is felveszek.
2015. nov. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!