Oké, hogy ásványi földdel mossak hajat, de fogat lehet rendes fogkrémmel mosni?
Létezik valami afrikai fa (arakfa), amit a egyes bennszülöttek rágcsálnak és a legújabb kutatások szerint ugyanolyan jó antibakteriális hatása van, mint a fogkrémnek (csak mellékhatás nélkül). Egy fogorvos ismerősöm mesélte, mikor e témában kérdeztem. De azt hiszem, ezt nem árulják...
De a sós vízzel öblögetés is nagyon hasznos, sőt a sós, szódabikarbónás fogmosás fehérít is.
én házilag készült tojássamponnal mosom a hajamat.
http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
van házi fogkrém receptem is, de mostanában már csak simán szódabikarbónával mosok fogat. itt találsz sok hasznos információt egészséges életmód ügyben:
www.antalvali.com
Van egy ásványi por, Dentomin fogpor. Tök olcsó, ugyanaz a hatóanyaga, mint a fogkrémnek, csak nincs hozzáadva más. Gyönyörűen tisztítja a fogakat, és ínygyulladás ellen is használ.
Párkapcsolati problémák (mardosó hiányérzet) ellen inkább valami közösséget keresnék, így csak nagyon be fogsz fordulni. Menj tornázni, vagy kapcsolódj be valami önkéntes csapatba, mentsél kóbor kutyákat vagy fess óvodakerítést, kísérgesd át a néniket a zebrán. Ki fog nyílni a világ, barátokat szerzel (és nem leszel hűtlen ettől), de még a pénzed is megmarad, mondjuk egy wellness hétvégére a pároddal, mikor visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!