El akarom távolítani a bőrömből a méreganyagokat, kádba akarok meleg vizet engedni, de nem tudom mit kell hozzáadni. Ti mit szoktatok?
Izzadás, megy az magától.
Csak ha már tisztálkodsz, ne mérgező tisztálkodószert használj.
?
Tehát akkor használni akarsz dezodort, mert amúgy méregtelenítesz. És ez most komolyan logikus?
Használj valami kókuszzsír alapú szódabikarbónás levendulás cuccot, szerintem. Ez így viszonylag természetes lenne, ha gondolod.
És nem mérgeznéd magad parabénekkel vagy mittudomén ma mik a divatos vegyszerek.
borbol mereganyagokat? oooo, ez igy eleg ertelmetlen
a borON vannak mergek, az utca pora, a parfumben a vegyszer, a tusfurdo mergei stb.
A mereganyagokat a testedbol a maj es a tobbiek valasztjak ki es tavolitjak el a pisin/kakin es kisreszt az izzadsagon keresztul.
nincs olyan, hogy befekszel egy kad vizbe teszel bele valami csodaszert, azol mint a szennyesruha es 20 perc mulva tiszta es egeszseges leszel
ti mit szoktatok?
en minden reggel kioblitem a szam vizzel, mert a nyalban uszkalo bacik az ej alatt elszaporodnak es nem akarom oket lenyelni, szoval elso dolog a szajoblites
utana facsarok egy citromot es egy nagy pohar vizzel megiszom a levet
zuhanynal termeszetes szappant es sampont hasznalok mindenfele mergek nelkulit
napkozben odafigyelek hogy minel kevesebb szemetet egyek es minimum 2 liter viz lemenjen
neha gyogytea is becsuszik
rendszeresen sportolok es naponta szedek multi, B, D vitaminokat tovabba szeleniumot es jodot
megprobalok minden foetkezeshez enni savanyukaposztat vagy sajat savanyitasu zoldsegeket, hogy a jobarat bakteriumok elszaporodjanak a beleimben, ugyanis minel tobben vannak a jofiuk annal jobban kiszoritjak a rossz bakteriumokat
az emberi korsagok 90%a a kajan mulik es az emesztesen, a nem megfelelo taplalek bevitele es a nem megfelelo emesztes
Savanyított zöldségeknél mi garantálja a megfelelő törzseket egyébként?
Amúgy egyetértek az előző válasszal!
Savanyított zöldségeknél mi garantálja a megfelelő törzseket egyébként? - Maga az eljaras garantalja oket.
Vannak a bomlaszto bakteriumok (amikor kint hagysz egy almat a levegon es szep lassan elrohad) amiket nem szabad megenni, mert beteg leszel.
Es vannak a fermentalo bakteriumok (amik a savanyukaposztat vagy a sort csinaljak, vagy az aludtejet) ezek emberi fogyasztasra alkalmasak.
Tovabba a fermentalas (savanyitas) legmentes kozegben jatszodik le, igy nem tud a termek megrohadni, csak megerjedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!