Hatásos a vízszűrő? Csapra szerelhető változatra gondolok. Melyik a legjobb? Érezhető a víz minőségén javulás?
Az utolsó válaszadónak annyit írnék, hogy a vírusok jóval kisebbek, mint a bacik, így nem lehet, hogy kisebb az átjáró a számukra.
Az pedig kérdéses, hogy mire jó az, ha nem jut a szervezetünkbe bacilus? Ugyanis ezzel csak edződünk. Ha a szervezet elszoktatja magát tőlük, akkor sokkal könnyebben meg tud betegedni. Szerintem a baktériumszűrés nem egészséges, hanem inkább káros.
Én inkább a hagyományos szénszálas szűrést javasolnám.
Hatásos a vízszűrő, saját tapasztalat. Én az eSpring márkanevű vízszűrőt használom, csapra szerelhetők közül a legjobb árfekvésű, és a legbiztonságosabb módszerrel szűri a vizet. A szűrőbetétet körülbelül évente kell cserélni (uyge attól függ, milyen sok vizet fogyasztasz) a gépezet magától szól, hogy mikor telt meg a szűrő mocsokkal, és 1 egyszerű mozdulattal ki tudod cserélni, nem kell hosszasan szerelgetni vagy szakembert hívni. A víz pedig lényegesen finomabb lesz, akár egy forrásvíz, és ha ezt iszod egy hétig, és véletlenül más vizet kell innod, legyen az ásványvíz vagy csapvíz, bosszankodni fogsz, mennyire szörnyű íze van... az eSpring kiszűr minden felesleges anyagot, nehézfémeket, baktériumokat, vírusokat, hormon és gyógyszerszármazékokat, sőt képzeld el, hogy a pesti csapvízből: a szűrőcsere alkalmával láthattuk, ahogy a szűrőn ott feküdt egy kis féreg... szóval szemmel látható a minőségjavulás (főleghogy amikor a szűrőt vadonatújan beilleszted, hófehér, amikor meg megtelt, koromfekete)
Pff. Espring 200 ezerért..
Kedvező árfekvés?
Megnéztél már más szűrőket, hogy mennyibe kerülnek?
20 ezer forint környékén van csapra szeretlhetős, ha parázol a baciktól, akkor vehetsz elé bakter, vagy uv szűrőt. Tehát 30 ezer forintért kapsz az e-springnél jobbat.
Továbbá 100 körül van RO készülék, ami jobb technológia, mint a szén, ezzel az mlm-es csodafegyver nem veheti fel a versenyt.
Az meghogy milyen a víz miután áramot vezetnek bele és megmutatják, h mennyi gonosz dolog van benne: parasztvakítás
Én nagyon meg vagyok elégedve a víz minőségével, de lehet csak úgy érzem, hogy más az íze.
Nekem megérte nagyon, én speciel azért vettem itt www.vizmegoldas.hu mert nagyon jól elmagyarázták a lényeget és nagyon sok információt tudtam meg a magyar vízről.
Különben meg így mulatok:
-Fő Úr! még egy pohár vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!