Finomítatlan olaj mennyibe kerül?
szia, én a második válaszoló vagyok, bár mindketten 71%-osak vagyunk, két különböző válaszoló van itt.
én semmit sem rántok, mivel az egészségtelen, így én nem tudom, miben tudsz rántani.
én jénai tálban szoktam sütni húst. őszintén szólva csak egy kis vizet teszek alá, hogy oda ne égjen, mert a saját zsírjában megsül, és nagyon finom lesz.
a növényi olajokat én csak salátára, ilyesmikre használom.
szia, nem vagyok paleós.
a növényi olajok többsége nagyon alacsony hőfokon bomlik, és ezért sajnos nem jó hevített növényi olajat enni.
persze aki azt eszi, hát egye, nekem mindegy, én nem merném.
rengeteg anyag van a neten is az olajok füstölési pontjáról, utána lehet nézni, hogy hány fokig bírják. utána megváltozik a molekuláris szerkezetük, ami sajnos nekünk nem jó.
én magam szinte semmit sem sütök serpenyőben, max. párolok, de ha muszáj valami zsiradékot használni, én vagy mangalicazsírt használok, vagy kókuszzsírt.
a jénai tálban kiválóan megsül a hús és a hal is a saját zsírjában, nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!