Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csak hidegen sajtolt...

Miért csak hidegen sajtolt napraforgó olaj van, finomítatlan pedig nincs? Vagy a hidegen sajtolt már finomítatlan is?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Kérdezel egy fogyasztásra alkalmatlan minőségű termékről, hogy miért nincs finomítatlan verziója?


Mert senkit sem érdekel. Hulladék élelmiszer, amit sokan megvesznek és ez a lényg.


Az olajgyár működik, az emberekben a napraforgóolajjal bevitt omega6 túlsúly pedig tovább fokozza az általános gyulladást. Ez a lényeg, ennyi számít. Többi tényező (valójában) irreleváns, Téged foglalkoztatna de ugye te egyedül vagy aki erre gondol :)

2014. márc. 20. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!