A reggeli OLAJRÁGCSÁLÁS hogyan méregtelenít? Próbálta valaki? Tapasztalatok?
Néha nem árt azért tárgyilagosan beszélni a dolgokról. Persze a bizonytalan magabiztos emberek sem kellőképp tárgyilagosak, pusztán csak korlátozottak sokszor, de ez meg nem kell, hogy a kérdezőt bántsa (nem is teszi szerintem)
Ha meg valaki mondjuk a hitében szeretne megnyugodni, akkor nem válogatás nélküli mindenféle vallású emberekkel kell beszélni, hanem hasonló hit követőivel :)
Ettől még szerintem érdekes most konkrétan az olajrágás kérdés, főleg, hogy jó tapasztalatok is vannak vele!
Ezt akkor mondhatnánk el, ha valaki megmérné egy ilyen kiköpött olaj összetételét..
Mit old ki s mit nem.
A szájszag még a szájüregben este működő baktériumok másodlagos anyagcseretermékeinek eredménye is lehet. Nyilván egy fogmosás nem tisztítja ki igazán a szájat, csak a nagyobb ételmaradékokat. Akinek a szájflórája olyan, hogy cukrot rohaszt, az reggelre ébredhet jó kis ízvilággal. Szerintem a szájflóra összetétele eleve változékony, talán étkezéstől is függ ez is.
Én mostanában igyekszem jó leheletű lányokat megcsókolni, így gyűjtök egészséges baktériumokat a számba :D
(vicc)
Oh, élelmiszermérnök kolléga? :)
Igen, szuszpenzió, az elég valószínű. Hogy még mi más van benne..? :)
En egy honapja majgyulladast kaptam, nem birta a majam mar a sok merget, kiutesek leptek el a testemet es a nyelvemen fel centis (!) lekaparhatatlan feher reteg lett (emesztorendszeri betegsegek jele). Ekkor kezdtem el az olajhuzast. Felkeles utan fogmosas, utana 1 ek hidegen sajtolt olivaolajjal 10-15 percig oblogetes, zubogtatas, aztan ujra fogmosas.
A masodik napra teljesen eltunt a feher reteg a nyelvemrol, teljesen rozsaszin lett megint. Az olajhuzas elott napokig probaltam kapargatni, lemosni fogkefevel stb, de meg se mozdult.
A kiutesek 4 nap utan elmultak. Nem tudom, hogy az olaj nelkul is elmult volna-e, de mindenesetre nekem a lepedek eltuntetese nagyon latvanyos es meggyozo volt. Azota hetente 1-2x megcsinalom.
Az elotte verezgeto inyem verzese is megszunt, mintegy kellemes mellekhatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!