Milyen fehérjét vegyek?
Ilyen fehérje nem létezik.
Izomzatodnak (általánosságban: a szervezetednek) a fehérjeigényét kielégítheted ha eszel zöldségeket, de főleg húsokat, állati belsőségeket.
Nem. A gyorsaságodat egyedül azzal fejlesztheted, ha gyakorlod a minél gyorsabb sprintelést.
Ennek nincs egyértelmű köze a fehérjefogyasztáshoz. Fehérjében szegény étrenddel is lehetsz gyors, az izomméret, fehérjefogyasztás nem korrelál a gyorsasággal, legalábbis szerintem.
Szia!
Nem vagyok biztos abban amit most írni fogok, ezért kérlek ne pontozz le! Szóval, szerintem LEHETSÉGES de nem biztos, azonban izomzatfejlesztő van, már mintha több izmot szeretnél, de nem szteroidokkal meg ilyesmikkel.
A BioTech Usa-ban lehet kapni, ha az mondod hogy izomzat növesztő/fejlesztő valamit adjanak akkor szerintem fognak, mert az egyik ismerősöm is így vett. :)
Amúgy sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!