Egeszseges-e a zeolite?
Nem hiszem, hogy bármilyen pozitív vagy negatív hatása lenne a szervezetre. Ez egy ásvány, mintha homokot ennél. Bemegy, kijön.
Lehet, hogy a felületén megköt dolgokat a belekből, de szerintem ez nem lehet túl számottevő.
Minden esetre ne egyél sokat belőle, főleg ne rendszeresen, mert az ember alapból nem a direkt ásványevésre van berendezkedve.
JA! Hát így marhaság!
Azt hittem, hogy csak ilyen alkalmankénti használatra gondolsz, mert állítólag természetgyógyászok használják...olyasmi formában, mint az aktív szén, vagy valami ilyesmi célból.
De eleve én fogat nem mosnék vele.
A legtöbb fogpor egyébként zeolitból készül. Ez most az új mánia, mert hogy ez milyen természetes.
Egyszer kipróbáltam kíváncsiságból a Dentomin nevű fogport és soha többet! Úgy karistol, hogy nem tudom elképzelni másnak hogyan nem fáj vele a fogmosás. Mintha homok lenne. Szerintem aki ezzel mos fogat az nem normális. Pár év és lehet, hogy egy darab foga nem lesz, mert elkopik neki.
Szóval ilyen formában ahogy mondod, nettó baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!