Létezik I N Z U L I N csökkentő tea? Vagy bármi más?
Én nem vagyok teljesen tisztában a helyzettel, de az első ami nem teljesen tiszta, hogy az inzulinrezisztencia úgy hiszem azt jelenti, hogy a sejtekhez az inzulin nem igazán tud kapcsolódni, hogy felvegye a glükózt. Na most emiatt magas cukrodnak kéne lennie.
A másik, hogy mivel tudod hogy alacsony meg hogy el szoktál ájulni, nyilván méred. Gondolom orvos is látott már. Én ezzel a problémával megint/másik orvoshoz fordulnék.
És természetes módszerek lehetnek hasznosak de a gyógyszerek hasznosabbak lehetnek ha már van valami probléma
Sziasztok,
3 pontos vérvétel mutatta ki, hogy az éhgyomri cukrom 5,2 ami tökéletes, viszont 1 óra múlva már 3,7, 2 óra múlva pedig 3,1 ami nagyon kevés. Az inzulin túl magas, amit ha cukorral spékelnék meg, még magasabb lenne, és átfordulna a dolog. MM-be voltam Breyer Helgánál, de gőze sincs az "enyhe IR"-ről, hogyha ugyanolyan mennyiségű gyógyit kaptam mint az, akinek a cukra az egekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!