A Gold Power nevű potencianövelőnek van bármi mellékhatása?
Más fórumokon jókat olvasok róla
Te használtad már?
Csak hogy kicsit eloszlassam a negatív kritikákat.
Én merevedési zavar miatt próbáltam ki ezt a potencianövelőt (egyszer lekonyult aktus előtt,utána ráparáztam erre, ezután újra és újra megtörtént --> lelki baj ördögi körrel). Hogy kimásszak ebből, mint utolsó esély kipróbáltam ezt a cuccot. Hát mit mondjak, nekem abszolút bevált.
Éhgyomorra kell bevenni, meleg vízzel. 20-30 perc után jön a hatás, de még milyen. Iszonyat erős merevedésem volt. 1 órás menetet nyomtam vele, gumiban, de rá 15 percre már bírtam volna a következőt, csak asszonyka elfáradt a döngetésbe. A rákövetkező nap is simán érezni a hatását, könnyedén feláll a cerka kis izgatás hatására.
Azért írtam le ezt a személyes tapasztalatot, hogy nehogy vmi kamuembernek nézzetek, aki reklámozni akarja ezt a terméket.
Mellékhatást nem éreztem egyáltalán. Talán egy picit megdobta a vérnyomásom, de nyilván ez is egy lényegi tényező a hatás érdekében.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!