Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan maximalizáljam a...

Hogyan maximalizáljam a szellemi és fizikai energiámat?

Figyelt kérdés

Azért ehhez a kérdéscsoporthoz írom, mert valós, egészségügyileg alátámasztott tanácsot szeretnék.

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek problémát okoz, hogy egy nap csak 24 órából áll, és ráadásul az ember még hamar el is fárad.

Érdekelne, hogy van-e olyan trükk, amitől a szervezetem boldogabb lesz, nagyobb lesz a teljesítőképessége. Főleg szellemileg gondoltam, mert egyetemistaként az agyam kapcsol ki elsőnek, de ezen kívül hetente kétszer edzésre is járok... és baromira lefáraszt.

A figyelmem a 90 perces tanórákon már 50 percnél kezd elkalandozni, edzések után pedig hiába vagyok a hazaérkezésemig friss, gyakran a fürdést is inkább másnap reggelre teszem, mert egyébként a kádban aludnék el.

Hogyan érhetem el, hogy bírjam a tempót szellemileg és fizikailag is?

2014. okt. 13. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szedj vitaminokat.C vitamin legfontosabb első sorban. A b vitaminok is segítenek szellemileg, nézz utána. Igyál sok teát lehetőleg olyanokat amiben gyógynövények találhatók, és némi koffein. Kávét, energiaitalt hanyagold szerintem.
2014. okt. 19. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

igazából rendesen kell vizet kell inni.

2 liter víz vagy akár 2.5 ha magasabb vagy.

de vizet és ne üdítőt meg mindenféle hülyeséget.

és mindig aludd ki magad.

azt hiszi az ember, hogy az alvásból lecsalhat, és akkor hosszabb lesz a nap, pedig nem.

mert sokkal lassabbak meg fáradtabbak leszünk.

2014. okt. 19. 22:01
 3/3 gaborczirjak válasza:
A biologiai orad mukodeset vedd figyelembe. Ugyanis egy ciklus az eletunk, van amikor fennt vagyunk es van amikor lennt es ez minden honapban ugyanabban az idopontban van. Van is ehhez egy keplet hogy hogyan szamithatod ki a ciklust, a szuletes datuma es a mai datum es meg egy keplet szukseges, sajnos ezt mar elfelejtettem, de talan valaki itt segit es megmondja nekunk ezt a kepletet. Ez nagyon segitene, mert tudnad hogy mikor vagy jobb fizikai es szellemi allapotban hogy peldaul egy vizsgara jelentkezz.
2014. okt. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!