Hogyan maximalizáljam a szellemi és fizikai energiámat?
Azért ehhez a kérdéscsoporthoz írom, mert valós, egészségügyileg alátámasztott tanácsot szeretnék.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek problémát okoz, hogy egy nap csak 24 órából áll, és ráadásul az ember még hamar el is fárad.
Érdekelne, hogy van-e olyan trükk, amitől a szervezetem boldogabb lesz, nagyobb lesz a teljesítőképessége. Főleg szellemileg gondoltam, mert egyetemistaként az agyam kapcsol ki elsőnek, de ezen kívül hetente kétszer edzésre is járok... és baromira lefáraszt.
A figyelmem a 90 perces tanórákon már 50 percnél kezd elkalandozni, edzések után pedig hiába vagyok a hazaérkezésemig friss, gyakran a fürdést is inkább másnap reggelre teszem, mert egyébként a kádban aludnék el.
Hogyan érhetem el, hogy bírjam a tempót szellemileg és fizikailag is?
igazából rendesen kell vizet kell inni.
2 liter víz vagy akár 2.5 ha magasabb vagy.
de vizet és ne üdítőt meg mindenféle hülyeséget.
és mindig aludd ki magad.
azt hiszi az ember, hogy az alvásból lecsalhat, és akkor hosszabb lesz a nap, pedig nem.
mert sokkal lassabbak meg fáradtabbak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!