Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Kristály cukor helyett miért...

Csaba0728 kérdése:

Kristály cukor helyett miért nem édesítőt tesznek a csokoládékba vagy például a joghurtba?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 18:53
 1/7 A kérdező kommentje:

Nézegetem a tápértékét mindennek és azt vettem észre,hogy mindenben legalább 11 gramm cukor van.

minden egyes csokoládéban joghurtban 11g/100g-ban

Nem lenne olcsóbb és egészségesebb kevesebb cukrot vagy mással kiváltani pl:édesítő?

2014. aug. 30. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Paradox módon hangzik, amit írsz. Édesítő és az egészség? Igaz, tényleg irdatlan sok cukor van az édességekben, de addig örüljünk, amíg ez tényleg csak cukor. Ha soknak találod, nem muszáj megvenni bármilyen csokit, készíts magadnak, hiszen abban csak az lesz, amit Te beleteszel.

F.M.

2014. aug. 31. 22:22
 3/7 anonim válasza:
100%
Az édesítőszerek többsége vegyipari szar, mérgező, a cukor meg természetes anyag, kell is a szervezetnek cukor a normális működéshez. Persze nem kell kétpofára zabálni, csak amennyi jólesik, az egészséges szervezet úgy is jelez ha kíván, vagy nem kíván valamit.
2014. szept. 12. 00:25
 4/7 anonim válasza:
Készíts házi joghurtot! Hozzávalók: natúr joghurt, lekvár. Ez azért jó, mert a joghurt teljesen natúr, és amit ízesítésnek teszel bele, tudod, mit teszel bele, és sokkal másabb az íze, mint a bolti "gyümölcsjoghurtnak". Sokkal finomabb! :) :D
2014. okt. 12. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

vannak olyan termékek, amiről beszélsz, csak épp háromszorosába kerülnek a cukros édességeknek.

viszont a mesterséges édesítők rendkívül károsak a szervezetre. a szervezet fel sem ismeri őket, de azért megpróbálja valahova beépíteni ezeket a természetellenes vegyületeket. ezekből a xarokból épülnek majd fel a sejtek, amiket nem is tud értelmezni a szervezet.

tehát ebbe kéne kicsit belegondolni.

2014. okt. 20. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
én pedig olyan joghurtot szoktam csinálni, hogy csak sima gyümölcsöt feldarabolok, és rá a joghurt. nagyon finom.
2014. okt. 20. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én botmixerrel szoktam összeturmixolni bogyósokat és sima joghurtot vagy kefirt. Nagyon finom, próbáld ki, vagy egy kis mézet is szoktam hozzáadni, úgy is jó.
2014. nov. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!