Kristály cukor helyett miért nem édesítőt tesznek a csokoládékba vagy például a joghurtba?
Nézegetem a tápértékét mindennek és azt vettem észre,hogy mindenben legalább 11 gramm cukor van.
minden egyes csokoládéban joghurtban 11g/100g-ban
Nem lenne olcsóbb és egészségesebb kevesebb cukrot vagy mással kiváltani pl:édesítő?
Paradox módon hangzik, amit írsz. Édesítő és az egészség? Igaz, tényleg irdatlan sok cukor van az édességekben, de addig örüljünk, amíg ez tényleg csak cukor. Ha soknak találod, nem muszáj megvenni bármilyen csokit, készíts magadnak, hiszen abban csak az lesz, amit Te beleteszel.
F.M.
vannak olyan termékek, amiről beszélsz, csak épp háromszorosába kerülnek a cukros édességeknek.
viszont a mesterséges édesítők rendkívül károsak a szervezetre. a szervezet fel sem ismeri őket, de azért megpróbálja valahova beépíteni ezeket a természetellenes vegyületeket. ezekből a xarokból épülnek majd fel a sejtek, amiket nem is tud értelmezni a szervezet.
tehát ebbe kéne kicsit belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!