1/6 anonim válasza:
a xilit édesitö hatása megegyezik a cukoréval. Tehát uyganannyi kell belöle, a sztevia ami jóval édesebb mint a cukor. Szénhidrát tartalma pedig 100 g-ban 50 vagy 60 g szokott lenni. ki melyiket gondolja, egyik szakember 50 g-ot mond másik 60-at.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!!:)
2014. jún. 1. 16:10
3/6 anonim válasza:
Attól függ, ha cukorbetegnek készíted elég a felét. Legalábbis én feleannyit használok,mint cukorból és nekem bőven elég édes.
4/6 anonim válasza:
Ez izlés kérdése, nekem nem elég a fel, talán picit kevesebbet tezsek mint a receptben van de nem sokkal. Egyéni ki mennyire édesen eszik dolgokat.
5/6 anonim válasza:
a xilitnek az a lényege, hogy sokkal lassabban szívódik fel
6/6 anonim válasza:
A xilit másik nagyon jó tulajdonsága, hogy a cukorral ellentétben nem okoz fogszuvasodást, sőt védi a fogakat azáltal, hogy nem engedi elszaporodni a szájban a káros baktériumokat. Ajánlom a xilitites fogkrém használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!