Szerintetek evvel az életmóddal tényleg le tudok adni ilyen gyorsan ennyi kilót?
A tojás diétáról annyit, hogy 3.4 nap után vagy összeesel az éhségtől, vagy megundorodsz a tojástól.
Azért nekem senki ne mondja, hogy fizikai munka mellett még ha az könnyű vagy közepes fizikai munka elég a napi 6 darab főt tojás és 1 pirítós.
Egyébként igen, le lehet fogyni 2 hét alatt ilyen fogyókúrával 5-7 kilót, de garantálva van, hogy a 2 hét tojás diéta befejezése után 10-14 kiló is visszajön ha elkezd az ember normálisan enni.
Két hét alatt ha nem vagy 90+ kg 2 kilónál többet semmiképpen sem fogsz tudni leadni, és az sem csak zsír lesz. Ha mégis többet adsz le, az olyan gyorsan visszacsusszan mintha nem is lett volna, mivel az a több biztos nem zsír volt. Tojással nagyon egyoldalú lenne az étkezés és a szervezeted erre állna rá. Sárgájában sok minden van, de nem fedezi a napi szükségletet, még táplálékkiegészítőkkel se.
Szerintem ebédre egyél 1 csirkehúst bőr nélkül nem rántva, köretnek ugyanannyit ránézésre (rizs inkább, néha lehet krumpli de a k.püré a legrosszabb) + savanyút annyit ehetsz amennyit szeretnél, a tésztabevitelt csökkentsd le, de a természetes szénhidrátoktól ne félj. Szalámikat váltsd le sonkára, csokibevitel max 1 csík/nap. El kell döntened hogy aznap tésztát vagy sütit eszel, de tésztából kis adagot, sütiből 1-1,5 kockát. Tej, túró jó. a tojás is jó, csak a sárgája miatt vészes, de egy étkezésre 1 egész tojás(88kcal) + fehérjét ehetsz hozzá még(13 kcal). A testmozgás jó, de guggolással zsírt nem fogsz égetni, viszont formásabb leszel mert izmot meg építesz és az izom fenntartása több energiát igényel tehát hosszú távon jó. Nyáron még van időd futni meg hasonlók.
DE! Ne sanyargasd magad, ne éheztesd magad, mert amikor elkezdődik a suli, nem fogod bírni, fáradt leszel, nem tudsz majd koncentrálni, és a fáradt ember szénhidrátot kíván. Tényleg ne akarj gyorsan sokat fogyni, mert nem fog fogni az agyad. (Mellékesen megjegyzem, hogy AZ AGY SZÉNHIDRÁTOT HASZNÁL, tehát szeptemberben növeld meg a gyümölcsfogyasztásod)
Divatos diéták helyett - persze ha tartós eredményre vágysz - előbb-utóbb az életmódodon kell változtatnod. Én a reforméletmód követésével 8 kg-ot adtam le, mind zsír és salakanyag volt (68-ról 60-ra). Nem nehéz tartanom, pedig nem mindig tudom megoldani a sportot sem, és eszek mértékkel édességet is.
A guggolás kihívásról meg az a véleményem, hogy a cikkhez készült képeken a modelleknek többéves sportmúltjuk van, ez ne tévesszen meg. Keress bármilyen sportot, amit örömmel csinálsz, akár Rubint Réka DVD, akár futás, konditerem, mert azzal jobb eredményt fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!