Van bio életmóddal kapcsolatos közösség?
Figyelt kérdés
Online tudom, hogy van, de nem arra gondolok, hanem valódi, élő közösségre! Olyasmire, hogy az emberek összejárnak, és egymást segítik/oktatják a bio életmódra. Azért kérdezem, mert ha lenne, nagyon szívesen eljárnék ilyen alkalmakra (Budapesten lakom).2011. júl. 13. 19:33
1/3 anonim válasza:
Van Budapesten bio klub. Nem tudom pontosan hol, én vidéki vagyok. Érdeklődjél a Biokultúra Szövetség munkatársától, Gelencsér Margittól: gelencser@biokultura.org.
2/3 anonim válasza:
www.antalvali.com jó közösség alakult ki, ők szoktak személyesen is találkozni, kirándulni menni, és Vali előadásokat is tart rendszeresen.
3/3 nikaa11 válasza:
Szia! a tudomanyeseletmod.hu-t keresd meg ,Ott egy élelmiszeripari mérnök késziti a honlapot,mivel jó ismerősünk igy csupa valós és meglepő dolgokat ir! vannak tanfolyamaink,főzőkör,beszélgetések. ha elmész és érdekel,kérlek üzenj kivi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!