Hogyan tudnék gyorsan meghízni?
Figyelt kérdés
185cm vagyok és 72kg...elég izmos alkatú, de hízni szeretnék, mert a magasságomhoz képest soványnak érzem magam!!!2011. júl. 26. 19:34
1/12 anonim válasza:
Zabálj napi többször mindenfélét édeset, zsírosat. és pár héten belül már növekedni fog a súlyod.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem híznod kéne, hanem izmosodnod. A kövér emberek nem egészségesek és nem is szépek. Inkább sportolj.
3/12 A kérdező kommentje:
Egész nap zabálok zsírosat és édeset egyaránt, de mégse hízok, pedig a családban nincs, betegség, amitől ne híznék...
2011. júl. 26. 19:41
4/12 anonim válasza:
Fehérjét vigyél be,de sokat és sportolj rá.Pl:tojás,sajt,hal szárnyasok,tej,tejföl,joghurt...
5/12 anonim válasza:
erősítés+sok fehérje tartalmú étel (tojás,hús,tejtermékek)de ez időbe telik.
6/12 A kérdező kommentje:
Naponta van úgy, hogy 5db nyers tojást megiszok, az valamelyst hízlalt, de kéne valamit keverni, amiben több a fehérje...
2011. júl. 27. 18:14
7/12 anonim válasza:
Egyél mézet, és kedvedre rágcsálhatsz mandulát, mogyorót, diót, sőt banánt is.
8/12 anonim válasza:
Igyál napi 2 liter kólát attól tuti elhízol mint állat, nekem sikerült kevesebb mint két év alatt 25 kg-ot felszedni a sok kólától, azóta nem iszom kólát, sportolok, stb, de még mindig csak 10 kilót sikerült leadni.
Amúgy szerintem inkább járj el gyúrni, szedjél ilyen tömegnövelő szereket, stb.
9/12 A kérdező kommentje:
Kösz a kólás tippet, majd kipróbálom :D
Háát szoktam gyúrni, de tisztán, mert nekem nincs szükségem tömegnövelő szerekre...
2011. aug. 5. 18:50
10/12 anonim válasza:
ha nem tudsz hizni akkor nagyonis szükséged van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!