A szóját hogyan lehet elkészíteni? Adnátok nekem recepteket?
Hát a szójával marhára vigyázz mert van benne egy bizonyos nőknél is található hormon ha valaki rendszeresen fogyasztja nagyobb menyiségben olyan mintha fogamzásgátlót szedne.Ez nem azt jelenti hogy a szójától nem leszel terhes csak azt jelenti hogy ez az anyag is benne van a bogyóban.Ezt orvosok mondták.Arról nem is beszélve hogy sok olyan fehérje van ami a szervezetnek szükséges de a növényi táplálékban nem található meg.A vitaminok táplálék kiegészítők javarészt szintetikus anyagból vannak kevés a természetes dolog benne másként hasznosulnak másként szívódnak fel.Némelyik vitamin zsírban oldódik / e vitamin/ más ásványi anyagok meg ütik egymást,/vas és magnézium/ gátolják egymás normális felszívódását kell min.3 óra a kettő közt ezeket meg egyberakják a vitaminkapszulákban.Sok bajod ne lesz tőle mert azok szintetikusak módosítottak.Ha áttérsz eleinte lehet hogy pozitív változásokat tapasztalsz de hosszú távon káros.A sok idő óta vega nőknél a változó korban gyakoribb a csonttörés a csontritkulás miatt ezeket mind orvosoktól hallottam mert a pattanásos bőröm miatt ki akartam próbálni a vega formát.Pár hónapig ment, az életbe nem voltam még ennyit éhes abba is hagytam meg azért is mert nem változott semmi.Az ember mindenevő ezért vannak tépő és örlőfogai a szervezetnek mindenre szüksége van ha valami kimarad az egy idő után megbosszulja magát.Ráadásul némelyiken annyira meglátszik!Nézd meg a vega sztárokat amelyik nem szolizik annak olyan sápatag, vérszegény kinézete van rossz rájuk nézni.A barátnőm is vega egy véradáson a nővér ránézett és kapásból kiszúrta és rákérdezett.Ne is adhatott vért.Ő is szedett vitaminokat egyszerűbb veszélytelen táplálék kiegészítőket néha mégis voltak magnéziumhiány miatt izomgörcsei ha egy kicsit ne figyelt oda a kajájára.Szóval baromira gondold át.Most az echte vegák alaposa le fognak gyalulni de amit írtam nem a kisujjamból ráztam ki orvosok szakemberek mondták.Nehéz volt elhinni és tovább harcolni a ragyáimmal
de az egészségem fontosabb volt.Egyél húst de keveset, egyszer egy héten hal vagy csirke v.fehérhús pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!