Lehet-e kombinálni az FLP aloés termékeket a dxn termékeivel? Pl:aloe gél és ganoderma kávé. Mi a véleményetek?
Alapból ne használj FLP termékeket... vagyis csak akkor, ha vagy annyira elhivatott, hogy nem olvasod el a adalékanyagokat. Pl. az egyik legismertebb anyag amivel az FLP termékei dúsítva vannak, az a fagyálló.
De erről te döntesz. A Multilevel Marketingnél fontosabb az egészség. Én nem akarok kísérleti patkány lenni.
Szia!
A Propilén Glikol, amit már előttem is említettek nem fagyálló csak az egyik összetevője, ez
Óriási külömbség! És a deoban van csak mivel segiti az aloe felszívódását, de kérdem én ha annyira veszélyes lenne, miért raknák bele a babatörlőkendőkbe???
AZ FLP-s termékek nagyszerűek ez Tapasztalat!És nem keresek belőle pénzt csak a termékeit használom, szóval anyagi érdek nélkül mondom!!!
Viszont a kérdésedre visszatérve! :)
A gél után fél-1 órával nyugodtan fogyaszthatod.
Csak kikell várni ezt az időt, mert közömbősítik egymást.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!