Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Lehet-e kombinálni az FLP...

Lehet-e kombinálni az FLP aloés termékeket a dxn termékeivel? Pl:aloe gél és ganoderma kávé. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 16:09
 1/4 anonim válasza:

Alapból ne használj FLP termékeket... vagyis csak akkor, ha vagy annyira elhivatott, hogy nem olvasod el a adalékanyagokat. Pl. az egyik legismertebb anyag amivel az FLP termékei dúsítva vannak, az a fagyálló.

De erről te döntesz. A Multilevel Marketingnél fontosabb az egészség. Én nem akarok kísérleti patkány lenni.

2009. dec. 16. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet kombinalni de nem sok ertelme, kulon-kulon is elegendo fogyasztani ezeket a termekeket. Ha a ganodermat valasztod, inkabb a Gano excel termekeit javasolnam. Mi a Tahitian Nonit isszuk.
2009. dec. 16. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A Propilén Glikol, amit már előttem is említettek nem fagyálló csak az egyik összetevője, ez

Óriási külömbség! És a deoban van csak mivel segiti az aloe felszívódását, de kérdem én ha annyira veszélyes lenne, miért raknák bele a babatörlőkendőkbe???

AZ FLP-s termékek nagyszerűek ez Tapasztalat!És nem keresek belőle pénzt csak a termékeit használom, szóval anyagi érdek nélkül mondom!!!

Viszont a kérdésedre visszatérve! :)

A gél után fél-1 órával nyugodtan fogyaszthatod.

Csak kikell várni ezt az időt, mert közömbősítik egymást.

Szép napot!

2009. dec. 17. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2009. dec. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!