Natúr 90g-os szappan kinek mennyi ideig elég, ha mindennapos fürdéshez használja?
bio, natúr szappanról beszélek (pl Manna)
És a hajmosásra használt szappan?
/szeretném felmérni, mennyire érheti meg ezekre váltani, mert pl egy 100ml-s tusfürdő kb 200ft-ba kerül, egy 90g-os szappan 1400ft és kérdés, melyik mennyi ideig tart ki.../
Nem, a tusfürdőm egyelőre sima (mérgező...) bolti (ha egy 250ml-s kb 500ft, akkor losztva 100ml abból 200ft-ra jön ki), ezért is szeretnék váltani bio cuccokra, csak olyan nagy a szórás árban, hogy vacillálok, mennyivel lenne ez több kiadás - de ha azt mondjátok, hogy egy szappan tovább tart egy tusfürdőnél, akkor nem járok rosszabbul anyagilag sem :)
Más válaszát is várom!
Próbáltam számolni és elég lehangoló eredményt kaptam :(
Férjem tusfürdője 750ml kb 980ft, leosztva 100ml 130ft-ra jön ki, ezt kb 3 hónapig használja, bár sosem mértük, ezért is nehéz ezt kiszámolni. Ha ezt összevetem a 90g-os 1140 ft-os szappannal, ami állítólag kb 1 hónapig elég csak, akkor 8x annyiba kerül, de harmad annyi ideig elég, ez elég rosszul hangzik... persze tudom, legalább egészséges, na de ennyiért?? Megéri?
Ezt olvasd végig, aztán döntsd el, mi fontos, a párszáz forint vagy az életed, egészséged: [link]
A szappanokban általában nincs SLS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!