Az arctisztítás 3 fő lépését (tisztítás, tonizálás, hidratálás) milyen természetes anyagokkal lehet megoldani?
biola,i+m,termékek teljesen bio termékek nincsenek bennük káros anyagok.ezeket megveheted Pl:
myropolium.hu
bionom.hu
Én mindkét helyről rendeltem és meg vagyok elégedve.A myropolium még 2 plusz termékmintát is dobott a rendelésem mellé.
szodabikarbonaval szoktam bedorzsolni zuhany kozben a vizes arcboromet, ez tisztit es az elhalt hamsejteket is leviszi
este pedig shea vaj-at kenek az arcomra ha ki van szaradva
'tonizalni' nem szoktam
shea vajat a netrol rendeltem (unrefined, raw, shea butter)
Nekem 3féle ilcsis termékem van fekete szappan tonik krém, de általában az arcápolási rutinom annyiból áll hogy a saját készítésű szappankámmal megmosom az arcomat és bekenem vagy ilcsi krémmel vagy shea kókuszvajjal bár az utóbbit inkább estére mert nekem picit zsíros. tonikot csak néha használok.
shea kókuszvajat sokféle webshoppból vehetsz vagy bioboltból de ez függ hogy hol laksz, pl a finomítatlan shea vaj olyan 1200 ft 50 ml a finomítatlan kókuszvaj 2500 ft körül van itt nálunk Debrecenben , a finomítatlan értékesebb mint a finomított de ezeket inkább testápoláshoz szoktam használni , de mondom néha vékonyan az arcbőrömre is kenek, egyébként érett bőrre mikor már zsírosabb olajosabb krém szükséges tökéletesen megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!