Pikkelysömörre milyen testszappant ajánlotok?
Ne szappant használj, mert mindegyik szappan szárít, még a ''natúr'' is!
Használj mosakodókenőcsöt: Ung. hydrophill. nonionic.
Előttem szóló! Nem mindegyik szappan szárít!!!! Pikkelysömörre én ezt ajánlom (holt-tengeri iszap szappan az emanufaktúrától), ezzel nyugodtan zuhanyozhatsz, arcot és kezet is moshatsz. Kifejezetten ekcémás, pikkelysömörös bőrre való, így egyáltalán nem fogja szárítani a bőrödet. Inkább a tusfürdők et kéne szerintem elhagyni, mert azok viszont többségében szárító anyagokat tartalmaznak, így erősíthetik a tüneteidet.
remélem hamar helyrejön a problémád! sok sikert! :)
Hajjaj, utolsó véleményezőnek írnám ismét, hogy nagyon tévedsz és az ismereteid sem teljesek! Illetve butaságokat is írsz, mert a szteroidos krémeket, cuccokat ha lehet kerülni kell és kiváltani természetes megoldásokkal, mert hosszú távon mérgezőbb és károsabb a szervezetedre. Nem minden szappanban van NaOH, nézd csak, ebben pl. nincs: [link]
Az NaOH-t pálmaolaj elszappanosításával helyettesítik. Ha elfogadod a segítségemet, és megfogadod a tanácsomat, akkor tudok Neked segíteni. Ez a szappan NEM SZÁRÍT!!! kifejezetten ekcémás, pikkelysömörös és száraz bőrűek számára készült. A tusfürdőket szerintem inkább hagyd el, mert azok viszont SLS és egyéb anyagokat tartalmaznak, amik szárítanak, és szépen erősítik az ekcémás, pikkelysömörös tüneteidet. Hidd el, hogy van jó szappan a problémára, csak meg kell találni!
Nekem ez vált be! Tusoláshoz jól használható, én jelenleg is használom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!