Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Nagyon büdös az új rackajuh...

Nagyon büdös az új rackajuh v. merino ágyneműbelső. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden este olyan mintha az ólba feküdnék. Hiába szellőztetem. Alapanyaga racka és nem tudom milyen eljárással készült, de a juhsz..r szag megmaradt.

Amikor megvettük még nem tudtuk, hogy ilyen szagú lesz, mert be volt csomagolva. Csak mikor kibontottuk, akkor szembesültünk vele.

2013. dec. 7. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is elég baj, hogy büdös, de én még allergiás is lettem tőle.
2013. dec. 7. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
De hát hol vettétek? Valami juhpásztortól? Kérdezzézek meg ott, hogy mit lehet vele csinálni?
2013. dec. 7. 23:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy a Cora-ba (most már Auchan), és nagyon drágán, 100 Ft-ért.
2013. dec. 8. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán tisztítóba vidd el. A gyapjú, toll nedvesen nagyon büdös tud lenni (pl. az én tollkabátom mosás után), de ha megszárad, nem lehet érezni semmit. A ti esetetekben tényleg rossz minőségű lehet. Ilyen dolgot is csak szaküzletben érdemes venni. Persze utólag mindig okosabb az ember..
2013. dec. 19. 23:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam. Nem 100 Ft-ért, hanem 100 E Ft-ért, és éppen ezért vagyok felháborodva.
2013. dec. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!