Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Alumínium mentes deozodort...

Alumínium mentes deozodort használok mégis büdös vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 18:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Fürdeni szoktál? :D
2012. ápr. 9. 18:26
 2/21 anonim ***** válasza:
29%
Miért nem tanítják meg a higiénia szabályaira a szülők a gyereket? Komolyan nem értem.
2012. ápr. 9. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Mire használod? Bűz elnyomására vagy izzadás gátlásra? Az izzadás következtében felszabaduló bűz legfeljebb csak "takarható" dezodorral, az okot kéne megszüntetni, főként az izzadást. Még nincs nyár, nincs kánikula, nem kéne izzadni, legalábbis annyira, hogy "szaga" legyen. Zuhanyozás minden nap reggel, és esténként golyós dezodor. Ez jött be nekem.
2012. ápr. 9. 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Tüntetsd el a hónaljszőröd, golyós dezodort használj, Niveát vagy más minőségi készítményt.

Antibakteriális szappant is használhatsz.

A ruháidat meg mosd 60 fokon, ne spórolj a jó minőségű mosószerrel.

2012. ápr. 9. 18:49
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Pont azért vagy büdös,mert alu menteset használsz. Az alu a legjobb izzadásgátlószer,azért van a legtöbb hatásos deoban. Amiben nincs,az sajna nem is hatásos.
2012. ápr. 9. 18:50
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
pont azért, mert alumínium mentes. sajnos az alumínium az, ami legjobban gátolja az izzadást, ezért a mentes deo nem igazán hatásos. gondolom a büdös alatt nem azt érted, hogy elhajlanak a fák, amerre jársz, hanem hogy hamar rossz szagú lesz a hónaljad. ez az alumentes miatt van.
2012. ápr. 9. 18:50
 7/21 anonim válasza:
8%

1#.: Szappan. Még a Vörösmarty téri flancos vásárban is 450.-/db csak.

2#.: Dezodor. Akár gagyi is lehet, "100 Ft-os bolt"-okban 2-300.-

6-700 - ból kb. egy hónapig bódottá...

2012. ápr. 10. 03:45
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
Azért mert méreganyag van a szervezetedben és azt az izzadsággal is próbálja "kilökni" a szervezet. Illetve elszaporodhatott rajtad némi nemű bacilus,tegyél a dezodorodba teafaolajat (az antibiotikus hatású) és ha még mindig nem jó akkor próbáld ki hogy teszel bele szódabikarbónát is (olyan a hatása mint az alumíniumnak csak nem károsít)
2012. ápr. 10. 20:54
 9/21 viktor123456 ***** válasza:
0%
az alu jó, az alu finom, stabil vegyület. vegyél olyat. :)
2012. ápr. 11. 08:54
 10/21 anonim ***** válasza:
én alusat használok, nincs ilyen problémám. függ a deo minőségétől is, mindenkinek más a jó. nekem a Herbina vált be, kb. 15 éve azt használom.
2012. ápr. 11. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!