Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Alumínium mentes deozodort...

Alumínium mentes deozodort használok mégis büdös vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
51%
ha izzadsz használja solutio antisudorica löttyöt.patikában lehet kapni kb 300-400 ft. lefekvés előtt átkened az izzadós területet. minden rajta van a papírján!én erre esküszöm! a deokat már csak az illatuk miatt használom.és amúgy, gondolom ha annyira egészségtelen lenne patikában sem árulnák! sok szerencsét!
2012. ápr. 11. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom az a "lötty" ki is marhatja a bőrt, ha érzékeny rá valaki.

Na, meg ha 5 centis, dús szőrzet fedi a hónaljat, akkor semmi nem használ.

2012. ápr. 11. 13:20
 13/21 anonim ***** válasza:

"....gondolom ha annyira egészségtelen lenne patikában sem árulnák!" Hm Hm...erre sok mindent tudnék mondani,de ez nem az a fórum.

Viccesek a válaszok a szappanról és társairól,csak kicsit lejárt lemezek.Vannak emberek,akik amellett,hogy figyelnek a táplálkozásra és mindenkinél jobban a higiéniára,mégis "szagosodnak".Valóban szerepe van benne a méreganyagoknak,vagy érthetőbben,ha esetleg pang a bélrendszerben az étel,mert rosszul étkezünk,keveset iszunk vagy nincs baktériumflóránk,az valahogy "kiül a testre".Ha erős zamatú ételeket eszünk(hús,fűszerek stb)szintén,bár vannak vegetáriánusok is ilyen problémával.Ha igaz,amit tanítanak,magát a szagot kifejezetten a baktériumok okozzák,ha azok nem lennének,az izzadság szagtalan,vagy enyhe illatú lenne.Érdemes lenne utánajárni,milyen esetleges zavar van a szervezetben,helyileg a baktériumok ellen erős probiotikum kúrákkal lehet tenni,illetve klorofill(pl.algák)hosszabb távú fogyasztásával.A teafa olajat érdemes megpróbálni,de a szódabikarbónára egyesek bőre érzékeny lehet.Hasonló,bár talán kicsit kevésbé hatásos a cink-oxid.

2012. ápr. 11. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Sőt, szerintem egyszerűen a bőrszínnek is van benne szerepe. Ha valaki kreolbőrű, nem feltétlen cigány, akkor is sokkal rosszabb szagú az izzadsága, mint egy világos bőrűnek.
2012. ápr. 11. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
Embertípus-függő. Büdösnek születtél, így is fognak elkaparni.
2012. ápr. 12. 08:58
 16/21 anonim válasza:
60%

Először is nézz körül itt: [link] ezek vegyszerek amiket dezodornak hívnak tele vannak különböző mérgekkel amik mind bőrbe szívódnak rákeltő alumíniumtól a különböző allergiát okozó illatanyagokig. Csak azért lehet őket forgalmazni mert kis mennyiségben ártalmatlan. De ha te negyven évig fújkálód magad ezzel az már nagy mennyiség pláne ezek mérgek rakódnak nem ürülnek...

Másik kérdés: ezek vegyszer deók annyit csinálnak elzárják izzadságmirigyeket semmi másra nem jók. Tehát ha nem tisztálkodtál jól és vannak maradtak bacik vagy már elkezdtél izzadni ezek semmit sem érnek. 24-48-72 óra mese az sok alumíniumtól van ami olyan bőrödnek mintha fejedre zacskót húznál. bio dezodorok ezzel szemben természetesek és fertőtlenítenek. Mivel nincs bennük alumínium ezért ezek arra valók izzadj de bacik ne keletkeznek így ne legyen testszag ennél fogva ezeket lehet naponta többször is fújni hogy izzadt felületet lefertőtlenítsd. Gondolj abba bele tested így szabályozza a hőmérsékletet nem lehetséges egyáltalán ne izzadj.

Van pár jó márka igaz ezek jóval drágábbak mint mérgező Axe és Dove deóknál... Egyik legjobb a LAVERA: lényeg legyen benne zsálya az legjobb természetes fertőtlenítő.

2012. ápr. 12. 20:15
 17/21 tizedes válasza:
51%

A 4. hsz-re:

"Pont azért vagy büdös,mert alu menteset használsz. Az alu a legjobb izzadásgátlószer,azért van a legtöbb hatásos deoban. Amiben nincs,az sajna nem is hatásos."

Mielőtt gépelnél, gondold végig, nem lett volna e jobb , ha inkább nem válaszolsz, főleg sületlenséget nem!!

Mivel minden ember különböző, ezért nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy csak egy termék a jó.

Főleg azok után, hogy az a SZAR! amit beletesznek, az, ami miatt nem izzadok, az az aluminium, rákot okoz!

Szerinted használjuk nyugodtan, mert igaz, hogy X évvel hamarabb halhatok meg, de legalább nem izzadtam.

Próbálgatni kell a termékeket és valamelyik jó lesz.

Csak ne ilyen Forever living szarokat kenjetek magatokra és hasonló társait, mert azok a termékek az MLM miatt drágák. A fogkrémjük pl SLS-t tartalmaz. Annyi pénzért! BROÁF :(

Van, aki a kristályos, timsós deora esküszik, szvsz több okból kifolyólag sem jók. Nem, a timsó rendben van, csak a használhatósága miatt nem szeretem, vagyis annak majdnem hiánya miatt.

golyósra váltottam, pedig eddig mindig - sajna - stifteset használtam.

A DM alverde termékeiből eddig mindegyik tetszik illatra, hatóanyagra és árra való tekintettel is!

Szóval prósza, cseresznye :D

2012. ápr. 20. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy az nem igaz, hogy az alumíniumos nem engedi izzadni a bőrt. Én ugyanúgy izzadok. Persze nem vagyok izzadós típus eleve, tehát csak kevéssé vagyok a nap végére megizzadva. De ha edzőterembe megyek futni, akkor is ugyanúgy megizzadok hónaljban is, mintha nem használtam volna semmit. Tehát ez egy tévhit.

Mint ahogy az is, hogy rákot okoz. Amennyi a dezodorban van, biztos, hogy nem.

2012. ápr. 20. 13:23
 19/21 Banya92 válasza:
73%
Utolsó hozzászólónak írnám, hogy felmérések bizonyították, hogy mióta elterjedt az alu-s deo, sokkal több nő és férfi szenved mellrákban. Egyébként én sima szódabikarbónát használok... :D semmi szagom nincs tőle, nekem tökéletesen bevált. :)
2012. ápr. 24. 13:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy tudom az alu rákkeltő.
2012. nov. 16. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!