Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Akupunktúrás pontokon keresztü...

Akupunktúrás pontokon keresztül meglehet állapítani betegségeket?

Figyelt kérdés
hallottam egy módszerről, csak sajnos a nevét nem tudom, ahol egy doktornő valamilyen mérőműszer segítségével vizsgál. bevizeznek egy rézhengert azt meg kell fogni, az össze van kötve azzal a bizonyos műszerrel, az ő kezében egy ceruzaszerűség ami szintén összeköttetésben van a géppel. a vizes kézen az akupunktúrás pontokhoz érinti, és akkor a gépen kileng egy mutató. számokat írnak egy lapra, amiből aztán megmondja melyik szervvel van gond. nem igazán tudom higgyek e ennek a módszernek?
2009. nov. 22. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy baromság, természetgyógyászi handabanda. Ha komolyan beteg vagy, ne szórakozz ilyenekkel. Ez kb. olyan mint kétágú bottal aranytelért keresni. Időpocsékolás.
2010. jan. 5. 02:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak óvatosan.

Az a baj, hogy hajlamot is kimutat, és előszeretettel rémisztik halálra a betegeket kilométeres lajstrommal hogy mit nem szabad ennie-használnia.

Ja, és általában rögtön kéznél van a megoldás, amit meg is vetetnek veled:)))

Én természetgyógyász vagyok de vannak fenntartásaim.

A dolog neve Voll-féle diagnosztika, és az akupunktúrás pontokon levő bőr elektromos ellenállását méri meg.

A hibaszázalék az még benne, hogy szubjektív a diagnosztizálás mert a mutató kileng, ő meg értelmezi ahogy tanították (sokszor nem orvos csinálja, csak egy tanfolyamot végzett személy) vagy nem.

:)

Gyakran mondanak általánosságokat is.

Ha meg nagyon száraz a kezed, az is befolyásolja az eredményt.

Nem tudom.

Ha bízol a doktornőben, próbáld meg, de ne vegyél semmit, amit rád tukmálna, ez főleg MLM rendszerekben divat...

Inkább ajánlom Dr. Eőry Ajándokot, aki rendes akupunktúrás szaktekintély, hamár mindenáron ilyesmit szeretnél.

2010. márc. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!