Vega kajak receptjet keresek ugye segiteni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Google: "vega receptek"
kezdetnek...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Receptekbol a neten tengert lehet rekeszteni , inkabb nemi iranymutatas tapasztalatbol merre keresgelj..
En kb. 6evig voltam lakto-ovo vegetarianus. Mar nem vagyok az de mindig a vega kajakat preferalom ha lehet.
Egyre kell figyelni, hogy hajlamos az ember tul sok szenhidratot bevinni es keves feherjet foleg a teli idoszakban. Ez nemimozgashiannyal kiskorsot csinal az emberbol:) Kajaknal meg kell talalni a balance-t az iz es egszseg (ha ez egyaltalan fontos)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Elozo vagyok, felrenyomtam igy elment az uzi.. Szal rengeteg un. "egeszseges" iranyzat ami sokszor az ehetetlen izvilag fele kanyarodik. Szerintem az alapanyag minosege fontosabb, mint a teljes- elotag vagy a bio- elotag- Bio kajakbol is gyartanak borzalmasan gyenge minoseget es ugyanezt teljes kiorlesu temaban is. En a szoja alapu dolgokat, barna rizs, rozskenyer (valodi) mai napig utalom.
Ami nalam bejott az az indiai izvilag, "paneer" alapu (friss sajtszeruseg) kajak, nagyon sok keleti arab, zsido, torok kaja.. Alap vega (meg nem vega kajanak) tartom a humuszt (netes receptek 99,9%-a kuka) vmi jominosegu pitaval, lepenykenyerrel.
Erdemes elnezni egy "bio" boltba, nem kell atesni a lo masik oldalara hogy minden bio legyen, de erdemes nezegetni a gyartokat, milyen felhasznalhato alapanyagokat kinalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!