Valaki ajánlana feszültség oldót? ( Természetes anyagokból készültek volnának számomra a legmegfelelőbbek de végül is amilyen olyan. Kell! )
Nervenflege, ez gyógynövényes nyugtató. Vagy valeriana (macskagyökér) tabletta.
Nekem mindkettő használ, még eddig nem szedtem egyszer sem hagyományos altatót vagy nyugtatót, a gyógynövényesek teljesen jók :)
19:45-ös vagyok: Nekem a barátom ajánlotta, nagyon ideges típus vagyok, egyetemre járok és nagoyn tudok parázni vizsgák előtt (annyira, hogy az már kicsit túlmagy a normálison) és utána 1 egész napig legalább rosszkedvem van. A nervenpflege ezt enyhíti, és ha nagyon ideges vagyok, akkor aludni is jobban tudok, ha beveszek 1-2 szemet.
Szóval igazából az egytem okozta stresszre, nyugtalanságra és ok nélküli (szokott lenni ilyen nálam) idegességre szoktam szedni
Nem az előző vagyok, de nekem is ezt ajánlotta a doki, mikor enyhe pánikbetegségem volt (na jó, annyira nem enyhe, de nem voltam vele kórházban). Rajta van a papírján, egyszerre max 3 tablettát vehetsz be. Egyszer vettem be négyet, vizsga előtti este, az lett az eredménye, hogy pocsék lett a vizsgám, mert képtelen voltam koncentrálni, majdnem elaludtam (színpad közepén, egyedül - elég kellemetlen volt). Szóval ne lépd túl :)
Egyébként én egy kellemes félálomszerű állapotba kerülök tőle, plusz teljes érdektelenséget vált ki bármi iránt. De ez talán egyéntől is függ.
Valeriana gyógyhatású készítmény
Magne B6 vitamin!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!