Lehet, csak baromi bizonytalan, mert a nők nem gépek. Egy kis stressz, egy kis fogyókúra, egy kis ez-az, aztán rögtön cseszheted a számítást:D
2013. aug. 4. 22:29
2/5 anonim válasza:
Elvileg egy ciklus alatt egy ovuláció van. De lásd a két petéjű ikreket: egyszerre kettő is lehet.
A petefészkekben több petesejt is érőfélben van, azok közül egy érik meg általában a ciklus közepén és reped meg. Viszont időnként van extra ovuláció is. Elég hozzá egy jó szex, egy jó orgazmus.
De hirtelen nagy stressz is kiválthat tüszőrepedést. Lásd megerőszakolt nőknél, akár ha közvetlenül a menzesz előtt történik és terhes lesz.
Egy nő a termékeny időszakában bármikor tehres lehet, de az igaz, hogy a legnagyobb valószínűséggel a menstruáció előtt 14 nappal / +- 1-2 nap/
2013. aug. 4. 22:30
3/5 anonim válasza:
Naptáras módszer, meg hőmérő..? Borzasztó megbízhatatlan dolgok ám ezek.
A hormonmentes (!) fogamzásgátlásnak vannak sokkal jobb módszerei, ezeket kombinálva egymással értelmes mértékűre csökkenthető a kockázat.
2013. aug. 8. 15:30
4/5 anonim válasza:
ovuláció előtt is megtapadhat egy pete ami 48 órát szépen el van aztán 9 hónap múlva OÁ
2013. aug. 15. 18:11
5/5 anonim válasza:
Én már 3 éve alkalmazom a számolós módszert a párommal és nem lett bébi. Én egyébként sem szedhetek többé fogamzásgátlót, mert anno trombózist kaptam tőle. A módszer lènyege: A menstruációd első napjától számolsz 16 napot. Ez alatt az idő alatt gumióvszer kell. A 16 nap este és ezután a következő menstruációig mehet védekezés nélkül. Ez a nőknek akiknek normális, rendszeres ciklusuk van 28-29-30 napos, ideális. Tehát a peteérés előtt nem szabad kisérletezni, a fent említett ciklusú nőknél a 9-14 nap között van a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. Utána leválik. A 16.nap estétől már mehet a kufirc. Nekem abszolút bejött ez a módszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!