Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Titeket érdekel egy ilyen blog?

Titeket érdekel egy ilyen blog?

Figyelt kérdés

Olvastok ilyeneket? Szeretitek? Hasznosnak találjátok?

[link]

2013. aug. 4. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha rólad szól és jól értelmeztem még csak most kezdesz el váltani. Ilyenkor magadnak is nagyon jó és kitartást ad, ha vezetsz blogot.

Én már haladóbb szinten vagyok ezen a téren és én is gondolkodom egy ideje blogozáson, saját receptötletekkel, sztorikkal ilyesmi. :)

2013. aug. 4. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
az az igazság,hogy nem most kezdek:) mármint nem most kezdem el komolyabban. eddig csak próbálgattam. néhány hónapig nem ettem húst,aztán néhány hónapig nem ettem édességet,pár hétig nem ettem semmiféle tejterméket már csak teát vagy vizet iszok,a cukros üdítőket teljesen kizárom. az igazság az,hogy nekem ez azért nehéz,mert még a szüleimtől függök és velük élek. de azért próbálkozok:)
2013. aug. 4. 18:00
 3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a blogod! Örülök, hogy belinkelted! :-))
2013. aug. 8. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. aug. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!