Valakit érdekel?
Szia!
Elfogom olvasni, fogom is véleményezni, de... nem lehetne, hogy más betűtípust választasz és kevésbé fehér? Érzem, hogy folyik ki a szemem...
Ne haragudj, de ez nem jó. Méghozzá azért, mert nem tudsz helyesen írni. Csúnya, alapvető hibákat követsz el sorozatban, amelyek miatt élvezhetetlen az egész. Ahelyett, hogy átélném, amit írsz, azon sopánkodom olvasás közben, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már megint képes voltál különírni az igekötőt az igétől, vagy JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ már megint egy vesszőhiba, esetleg BLAAAAAAAAAAAARGH már megint egy elütés.
Ha már közzéteszed az írásodat, annyit tegyél meg, hogy átolvasod előtte még egyszer, és legalább a félreütéseket kijavítod!
A témaválasztás az Amerikai psycho ifjúsági változatára emlékeztet, jóval alacsonyabb színvonalon. Pedig már az Amerikai psycho sem tetszett.
Én a helyedben még nem tenném közzé az írásaimat. Előbb olvass el még egy pár könyvet, lehetőleg szépirodalmi klasszikusokat, mert erre nem sok pozitív kritikát fogsz kapni...
(Ugyanezt már akkor is leírtam, amikor az előszót közzétetted. Ahogyan azt is, hogy változtasd meg a betűtípust valami kevésbé cikornyásra. De ahogy elnézem, nemigen hallgattál rám, pedig csak a jó szándék vezérel...)
Borzasztó rossz helyesírás, rossz fogalmazás, ide-oda ugrálsz az időben, szóismétlések, vesszőhibák tömkelege.
Jó tanácsok:
- Olvass sokat, mielőtt nekiállsz írni !
- Mielőtt felteszed a netre olvastasd el valakivel, akinek jó a helyesírása és stilisztikailag is tudja javítani a hibáidat.
Nem ismétlem meg az előbbieket a helyesírást illetően.
De ha azt akarod, hogy ezt bárki is elolvassa, csinálj valamit a színekkel. Isten a tanúm, én megpróbáltam, de beleégett a retinámba, és még mindig látom magam előtt a sorokat, ha becsukom a szemem, pedig csak tíz sorig jutottam.
Nehezen olvasható a betűtípus (bár gondolom, te szépnek találod), a fehér szöveg a sötét háttéren pedig szörnyű a szemnek.
Megváltoztattam az oldalon a szöveg színét......a sok negatív kritika miatt... olvassátok el ezt és komizzatok mit kéne tennem
Na..őszinte leszek.Ez így full unalmas.A történet nem rossz de ne használd ezt a sablont mert nem tudsz vele semmit sem csinálni. Válts át az Egyszerű vagy a Légies sablonra, mert abba tudsz hátteret, fejlécet csinálni/csináltatni. Jacaslom hogy fordulj ehhez a bloghoz. [link]
Még csak most kezdték el de jó munkát végeznek. Szerintem ha ezeket a tanácsokat akkor jobban fog kinézni a blogod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!