Mi baja az embereknek a vegetáriánusokkal? Mért itélik el azt az életmódott?
Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztatnak ezek a dolgok.2013. júl. 11. 00:19
11/13 anonim válasza:
Én úgy látom (vegetáriánusként), hogy ez nem elítélés, egyszerűen néha az ember összeakad olyanokkal, akik a saját véleményüket rá akarják erőltetni. Bunkóság ebben az esetben is, meg bármely másban is.
12/13 anonim válasza:
Mert ha megkérdezik, hogy miért nem eszem húst, és azt válaszolom, hogy mert szeretem az állatokat, akkor támadásnak veszik. Mert ezzel szerintük te arra célzom, hogy ők meg állatkínzók. Pedig nem mondok ilyet. De egyből kényelmetlenül érzik magukat, és magyarázkodni kezdenek, vagy támadni.
13/13 emma69 válasza:
Igazából nem is az életmód a rossz néhány vegetariánusnál hanem az indok. Vegetariánus barátnőm egyszerűen azért nem eszik húst mert sajnálja az állatokat, de hallottam olyan hülyeséget is hogy azért nem eszik húst mert hogy az állat lelke bemocsolja az ő lelkét és ezért a túlvilágon nem tud majd békében nyugodni, meg hasonlók. Megértem a normális érveket, hozzáteszem én se nagyon eszek húst, de nem mondom hogy vega vagyok. A baj az hogyha az egyik ember a másikra akarja erőszakolni az igazát, legyen az vega vagy mindenevő, abból csak konfliktus van. Ha elfogadjuk egymast az a legjobb (csak anyukámat bosszantja kicsit a dolog, a főzés miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!