Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » FOGYÓKÚRA? (Több infó lent! )

FOGYÓKÚRA? (Több infó lent! )

Figyelt kérdés
15 év alatt vagyok, és 90 kg... ez NAGYON sok, tudom.. nyáron leakarok adni minimum:30-40 kg, de 50 nek NAGYON ÖRÜLNÉK. :$ Valami hasznos tippet, hogy miként kezdjem el,meg hogy miket kerüljek stb.
2013. jún. 6. 23:02
 1/5 anonim válasza:
Lány vagy?
2013. jún. 6. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is kezdd azzal, hogy nem akarsz egy nyár alatt 30 kg-ot lefogyni. 30-40 lkg-ot úgy 1-másfél év alatt lehet EGÉSZSÉGESEN lefogyni.

Legfontosabb: eszedbe ne jusson koplalni!!!

Egyébként pedig egyél fehérjét, került a cukrot, fehér lisztet és mozogj minél többet. Menni fog, drukkolok! :)

2013. jún. 6. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
*jav: került = kerüld
2013. jún. 6. 23:09
 4/5 anonim válasza:
Fokozatosan kezdd el a fogyókúrát, és ne hétfőn kezdd el, mert az ilyenek általában hétvégén felhalmoznak magukban hetekre elegendő energiát és kalóriát, ami újabb hízásban mutakozik majd be... A lényeg, hogy csökkentsd minimálisra a szénhidrátbeviteledet, és növeld a fehérjebevitelt. A szénhidrát az energia, míg a fehérje az építő, ezt jó, ha megjegyzed. Arra nagyon figyelj oda, hogy sosem szabad éhezni. Ha este van, ha nem rég ettél, de mégis megéhezel, akkor igyál 1-2 pohár csapvizet (!) rágcsálj el egy répát, almát, egyél epret... Arra is figyelj oda, hogy minden nap mozogj legalább 30 órát és hamar elkezdenek repülni a kilók. Ja, és még egy nagyon fontos tanács, ne méregesd magadat minden nap, mert a mérleg nem fog egyik hétről a másikra tíz kilóval kevesebbet mutatni. Én pont egy hete kezdtem a fogyókúrát, sokkal többet szeretnék fogyni mint te, és megmondom őszintén, hogy nagyon élvezem az egészet, leginkább a mozgást.
2013. jún. 6. 23:13
 5/5 anonim válasza:
Javítás: minden nap mozogj legalább 30 percet... Elírtam. :D
2013. jún. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!