Mi a véleményetek a biorezonanciáról?
Figyelt kérdés
A barátnőm fejfájását kezelik biorezonanciával már vagy 5 hónapja, de én úgy vettem észre, hogy nem sok eredménnyel, mert ugyan úgy mondogatja, hogy fáj a feje! Ez nem csak lehúzás, mert elég borsos ára van és én eléggé kételkedem benne!?2009. szept. 22. 16:49
1/11 anonim válasza:
Egyedül a "plecebó-hatás" jelentős...
2/11 anonim válasza:
bizony csak lehúzás!!! a 3. évezred nagy átbaszása a BIO-őrület.valamire ráírják,hogy a sok agymosott meg vásárolja jóval drágábban ugyanazt a szart!!
4/11 anonim válasza:
Úgy hülyeség ahogy van. Teljesen tudománytalan.
Inkább menjen el egy ideggyógyászhoz, az többet tud segíteni.
5/11 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszi a linket! Majd megmutatom neki!
2009. szept. 24. 10:30
6/11 anonim válasza:
Az előttem írók biztos "szakemberek", azért ilyen határozott és finomak a véleményeik, de egyik sem írt saját tapasztalatról, csak amit hallott?. Szerintem sok a kókler és inkább azzal kell vigyázni, hogy kihez megy (orvos, természetgyógyász vagy csak egy valaki, akinek sok pénze volt és megvette a gépet). Személyes tapasztalatom, hogy használ a biorezonanciás kezelés, nem egyszer és nem egy területen bizonyított. A fejfájás olyan összetett dolog, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a forrás/ az ok az agyban keresendő. Ha ezt tudja a biorez kezelő, akkor biztos szakember.
7/11 anonim válasza:
Én részt is vettem ilyenben és sajnos átverés, lehúzás.
9/11 anonim válasza:
Aki biorezonancia párti, azoktól egyvalamit kérek:
hivatalos tanulmányt!!!!!!!!!!!!!
És akkor hiszek.
10/11 anonim válasza:
14:20-as!
Óvatosan ezzel a kijelentéssel, mert képesek hamisítani ill. kreálni egy hivatalos tanulmányt. Mert ugye vannak olyan orvosok is, akik ebbe hisznek, meg olyan tudósok, akik el akarják adni ezt a maszlagot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!