Zöld tea, álmosság?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam a zöld teáról, hogy pótolhatja a kávét stb. stb... Ma hazajöttem, elmentem boltba és vettem egyet (Pickwick) Aztán megcsináltam 1 csészével, megittam... viszont inkább álmosabb lettem, aludtam is délután három órát, szóval elég érdekes, másnak is van ilyen tapasztalata?2013. ápr. 3. 23:04
1/5 anonim válasza:
tegnap ugyanez történt velem. pedig nálam általában tényleg pótolja a kávét
2/5 anonim válasza:
Nem Pickwickkel kéne próbálkozni, hanem tényleg jó minőségű termékkel. Teaházakban lehet kapni minőségi zöld teát.
Én közvetlenül Kínából kaptam zöld teát, na attól egész éjjel ébren huhogtam.
3/5 anonim válasza:
Igen, a pickwick az zöld tea ízű, de köze nincs hozzá. A valódi teában több koffein van, mint a kávéban, nagyon durván felpörget.
4/5 anonim válasza:
A minőségi zöld tea szép fokozatosan pörget föl és sokkal tovább tart a hatása, mint a kávénak.Tanuláskor kifejezetten előnyös.Ajánlom, hogy nézz körül a Big Ben teaházban.Rengeteg féle zöld teájuk van.És létezik olyan variáció is mely kifejezetten azoknak van akik kávé helyett fogyasztanák.
5/5 anonim válasza:
A zöld tea forrázva élénkít, 60 fokon nyugtat. Lehet, hogy nem volt elég meleg a vized?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!