Kakaó vaj, Shea vaj és 10 csepp avokádó olaj, házi krémet készítettem, de nagyon nehezen kenhető, miért?
szeretet tettél bele két marékkal??mert én ugy tudom hogy attól lesz finom kenhető állagú.
és kérlek áruld el , hogy honnan a fenéből lehet shea vajat szerezni mert én egyszer vettem egy öszi vásárban egy nénitől és azóta sehol nem lelem nyomát ennek a shea vajnak.azt hiszem rendeléses oldalat találtam , de rendelni meg vagy nem szeretek vagy nem nagyon van rá lehetőségem vagy mindkettő:-)
Budapestről rendeltem. Hiába van benne szeretet nem lett sajnos kenhető, de nem is olyan vészes azért így is eltudom használni.
De Herbaházban is lehet venni.
nagypon szépen köszönöm a válaszokat a shea vaj lelő helylyel kapcsolatban.én nem túl sűrűn készitek gyógykrémet ,ámbár kakaóból már készitettem krémet.méghozzá csokikrémet.és amikor elkezdtem csinálni óvatosan adagoltam a vajat,a (sima vajat).és egész egyszerűen kevergettem a csoki elegyet addig amig nem lett olyan állaga amilyet pontosan elképzeltem,finom krémes , de mégis egyben lévő nem szétfolyós állag.természetesen mindig máshogy sikerült és ez azt hiszem attól függött hogy a lágyitó anyag jelen esetben a sima vaj mekkora mennyiségben és minőségben volt jelen.ha nem akart lágyulni a keverék akkor tettem hozzá még egy kis sima vajat. és lágyult a csokikrém.nem tudom hogy plusz oliva hozzáadásváal puhitható e ez a krémed.talán igen.ezt könnyen kiprobálhatod ha leteszteled a dolgot egy cseppnyi adag shea vajjal ás olivával.vagy a másik tippem , mint hozzá nem értö személytől csupán a fizika alapjaiból kiindulva az az lenne hogy mielött használod a krémet elötte melegitsd fel finoman azt a kis adagot amit éppen használsz.mert az a helyzet hogy lehet hopgy véletlenül rosszulé keverted ki a krém olvadás pontját.és szerencsétlen shea vajas krémed most éppen dermedt állapotban van..bár nem tudom hogy oolyankor mivan ha felmelegités közben felviszed a testedre a krémet és utána ujra ledermed.de talán a tested 37 fokos hömérséklete segit hogy legyen ideje normálisan kifejteni a hatását a cuccnak
. bocs a csúnya irásért és a helyesirási hibákért.ha véletlen kiprobálnád a javaslatomat vagy már ki is probáltad akkor majd dobj már egy választhogy végülis bejött e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!